Így néz ki Katalin hatalmas pocakkal?

fotós fotósorozat terhesség Katalin hercegnő szülés Alison Jackson fotós Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Katalin hercegnéről lassan egy hónapja nem készült új fénykép a nyilvánosság számára, egy fotós megálmodta, hogyan is nézne ki Katalin a szülés előtti utolsó napokban.

Bármelyik pillanatban megszülethet Katalin hercegné és Vilmos herceg első gyermeke. A hercegné június közepén búcsúzott a nyilvánosságtól, hetek óta nem készült róla új fotó. Alison Jackson sztárfotós úgy gondolta, segít kicsit enyhíteni a Katalin eltűnése okozta hiányt és pocakos fotókat tett közzé a honlapján. Ezen természetesen nem Katalin és Vilmos, hanem a hasonmásaik láthatók.

Forrás: www.alisonjackson.com
Forrás: www.alisonjackson.com

Heidi Agan is egyike a Katalin-hasonmásoknak - azt nem tudni, ő van-e a fényképeken. Ő nagyon is jól keres azzal, hogy a hercegné kiköpött mása - 300 ezer forintot is kap egyetlen nyilvános szereplésért. Alison Jackson Katalin hercegnéja mérlegen állva szörnyülködik a súlyán, egy másik fotón Vilmos épp a királyi hasat méricskéli.

Forrás: www.alisonjackson.com
Forrás: www.alisonjackson.com

Alison nem először dolgozott együtt hasonmásokkal, rendszeresen dolgozza fel ilyen szórakoztató módon a királyi család életét, de ő volt az első, aki Kanye West és Kim Kardashian kislányát, North West születésének történetét is elmesélte képekben - ahogy ő azt elképzelte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.