trónörökös Katalin hercegnő focistafeleség hercegnő sztárcsemete Vilmos herceg Harper Beckham Victoria Beckham György Sándor Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak egyhetes a brit trónörökös, György Sándor Lajos, de máris van beceneve, új bébiszittere és friss barátai is.

Károly, a büszke nagypapa kijelentette, hogy Camilla és ő már csak Georgie-nak fogják szólítani a kicsit. Hogy a hercegi pár mit szól a baba becenevéhez, azt egyelőre nem tudni, egy azonban biztos. Hogy nemcsak az egész világ, de a család és a közeli barátok is teljesen odavannak az újszülöttért.

AFP
AFP

Nézz még több édes fotót a piciről itt!

Harry herceg például máris bejelentkezett, hogy ő viszi majd bele a rosszba az unokaöccsét, Victoria Beckham pedig anyai tanácsokkal látná el Katalint és segítene a kis Georgie körül. Kate és Victoria ugyanis igencsak jó barátságot ápolnak, és mivel az énekesnőnek négy gyermeke van, úgy érzi, elegendő tapasztalattal rendelkezik gyermeknevelés terén.

Az egykori Posh Spice azt tervezi, hogy közös játszónapokat tartanak majd, ahol gyermekei és a kis trónörökös együtt szórakozhatnak. Amint lehetséges, Victoria egész biztosan meglátogatja majd barátnőjét, és javasolni fogja, hogy Haprer legyen a kis herceg első öribarija.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!











Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.