Győrfi Pál Országos Mentőszolgálat kisbaba család gyermek újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Országos Mentőszolgálat szóvivője fantasztikus pillanatokat élt át, amikor megszületett legifjabb gyermeke, Lilla.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Győrfi Pál és felesége, Adrienn harmadik közös gyermeke szeptember 16-án született. A boldog édesapa a TV2 Aktív című műsorában mutatta meg először a tündéri kis Lillát.

Forrás: Tv2
Forrás: Tv2

"Fantasztikus pillanat, amikor egy gyermek megszületik. Lehet, Adrinak nem volt felhőtlen az a pár óra, amíg Lilla világra jött. Egy kapcsolat szempontjából viszont ennél meghittebb és intimebb pillanat nem létezik" - mesélte a szóvivő. Elárulta azt is: testvérei szeretettel fogadták az újszülött csöppséget. "Megható volt látni, hogy a két gyermekünk odarohan és megcsodálja a picit." Győrfi Pál most otthon próbál helytállni. "Ma reggel egy teljesen szétbombázott lakásban próbáltam rendet rakni és reggelit varázsolni. Tudom, hogy ebben semmi extra nincs, a feleségem ezt csinálja mindig, de nekem sok" - mesélte mosolyogva a nagycsaládos apuka, akinek Lilla már a negyedik gyermeke. A következő videóban végignézhetitek az egész interjút Győrfi Pállal:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.