kisbaba béranyaság szülés gyár India sperma meddő pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy indiai klinikán a szegény asszonyok futószalagon szülik a babákat a nyugati gyermektelen szülőknek.

Megvan a világ első "bébigyára." Egy doktor találta ki, hogy létrehoz egy helyet, ahol szegény indiai nők százai szülnek olyan nyugati pároknak, akiknek valamiért nem lehet gyermekük. A "béranyabolt" része India egyre növekvő, több millió dolláros "babagyártó" iparának.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A terhes nők, középen, pink ruhában az ötletgazda

Az ötletgazda, dr. Nayna Patel egy Gujarat nevű város klinikáján szállásol el körülbelül száz terhes nőt. A leendő szülők futárral elküldik ide a spermát, és majd csak akkor utaznak ki személyesen, amikor már hazaviszik az újszülött kisfiút vagy kislányt. Mindezért több mint hatmillió forintnak megfelelő összeget kérnek el - ebből kb. 1 millió 700 ezret a béranya kap meg, amikor átadja a picit.

Megszülte ikertestvérét egy kétéves fiúhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131001-egy-keteves-kinai-fiu-megszulte-parazita-ikertestveret.htmlMiley Cyrus terhes?http://www.life.hu/anyaskodj/20131001-miley-cyrus-amerikai-enekesno-twitteren-osztotta-meg-a-hirt-miszerint.htmlEltűnik a kóla az iskolai büfékbőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131001-az-egyik-legnagyobb-italgyarto-ceg-keddtol-nem-szallit-magas-cukortartalmu.htmlVálaszd ki a legszebb babaágyat!http://www.life.hu/anyaskodj/20130911-a-legcukibb-kisagyak-ebbol-valogathatsz-2013ban.htmlMegvan, mikor keresztelik a kis Györgyöthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130930-katalin-es-vilmos-gyermeket-a-legifjabb-brit-tronorokost-gyorgyot-oktober.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.