mentor Nánási Pál próba Ördög Nóra X-Faktor 2013 kapcsolat versenyző Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóri és Nánási Pál kislánya belesett a tehetségkutató műsor próbájára. Természetesen majd' elolvadt tőle mindenki.

Még csak öthónapos, de máris megismerkedhetett a tévés kulisszatitkokkal Nánási Mici. Híres anyukája vitte be a tündéri kislányt az X-Faktor főhadiszállására, ahol odavoltak tőle a versenyzők és a mentorok is, főleg Geszti Péter.

Forrás: rtlklub.hu/musorok/fokusz
Forrás: rtlklub.hu/musorok/fokusz

Geszti Pétert levette a lábáról Mici

A kislány ezután apukája, Nánási Pál műtermébe is ellátogatott. A szép műsorvezető elismerte, most minden Mici körül forog, így kedvesével kevesebb idejük jut egymásra és a romantikázásra. De a kicsi érkezése csak még jobban elmélyítette kapcsolatukat.

Forrás: rtlklub.hu/musorok/fokusz
Forrás: rtlklub.hu/musorok/fokusz

Mici és híres szülei

Szóba került az is, kire hasonlít jobban Mici. Végül megegyeztek abban, hogy a szeme a Nórié. És fény derül arra is, miért kapta gyermekük a Mici nevet. Kiderült, hogy eredetileg ez a Mária szó becézése, Nórinak pedig mindig is tetszettek ezek a tartalommal és múlttal bíró nevek. A műsorvezető láthatóan sugárzik a boldogságtól, szülés előtti alakját is visszanyerte, haja pedig egyre hosszabb. Nézd meg, hogyan fogadták Micit az X-Faktor versenyzői:

Ördög Nóra Micivel ünnepelte születésnapjáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130912-ordog-nora-musorvezeto-kislanyaval-micivel-es-ferjevel-nanasi-pallal-unnepelte.htmlÖrdög Nóra kollégáinak már megmutatta Micithttp://www.life.hu/anyaskodj/20130904-ordog-nora-musorvezeto-eloszor-vitte-be-munkahelyere-kislanyat-micit.htmlVizsla vigyáz Ördög Nóra kislányárahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130805-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanyara-micire-a-csalad-vizslaja.htmlÚjabb lesifotó Ördög Nóra kislányárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130716-ordog-nora-musorvezeto-ujabb-kepet-rakott-fel-az-internetre-kislanyarol.htmlÍgy puszilgatja Ördög Nóra kislányát, Micithttp://www.life.hu/anyaskodj/20130709-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-ujabb-kepet-posztolt-mici.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.