Jessica Simpson szülőszobai fotókat tett közzé

terhesség fotók anyuka barátnő szülés Jessica Simpson megosztás szülőszoba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simpson imádja a gyerekeket. Nem csak a sajátjait, másokét is. Az énekesnőt az a szerencse érte, hogy egyszerre várhatta gyermekét a legjobb barátnőjével. Követőit pedig a szülőszobába is beengedte.

Jessica kisfia, Ace Knute Johnson júliusban született meg, legjobb barátnője, CaCee Cobb pedig augusztus 15-én adott életet gyermekének. Az énekesnő szívesen posztol fotókat újszülött gyermekéről, most viszont úgy döntött, CaCee babájáról is igen intim képeket tesz közzé.

Forrás: Instagram/CaCee Cobb
Forrás: Instagram/CaCee Cobb

A kis Rocco tündéri baba, és biztosan nagyon jó barátja lesz Jessica fiának is. A sztár imádja az anyaságot, de annak ellenére, hogy gyermekei minden idejét lefoglalják, biztosan szívesen vigyáz majd a kis Roccóra is. "Két gyerekkel mindkét kezünk foglalt, de minden nap egy új kaland. Nagyon élvezem, imádok édesanya lenni" - nyilatkozta a kétgyermekes anyuka, amikor saját kis csöppségétől is posztolt a Twitterre.

Forrás: Instagram/CaCee Cobb
Forrás: Instagram/CaCee Cobb

A két barátnő. Jessica és CaCee Cobb együtt várják gyermekeiket.

"Gyere ide egy pofonért!" - Bántalmazott gyerekekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131010-neveloapa-agresszio-molesztalt-megvert-fiatalok.htmlNánási Mici az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131011-nanasi-mici-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-elment-az.htmlVégre kiderült: így él Havas Henrikhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131011-havas-henrik-musorvezeto-megmutatta-kisoroszin-levo-hazat-a-hal-a.html4 zene, amitől okosabb lesz a gyerekedhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130917-zenek-melyek-fokozzak-az-intelligenciat-kreativabba-tesznek-es-elosegitik-a.htmlSzínezd boldogra az otthonod!http://www.life.hu/anyaskodj/20130916-lakberendezes-problemamegoldas-szinekkel-az-otthonodban.htmlIntim fotósorozat várandós nőkrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131010-jana-romanova-orosz-fotos-intim-portrekat-keszitett-alvo-kismamakrol-es.htmlFérjes nőtől lesz gyereke Owen Wilsonnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131010-owen-wilson-amerikai-szinesz-szemelyi-edzojetol-caroline-lindqvisttol-varja-masodik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.