Durva - Hitlerrel is kitapétázhatod a lakást

matrica poszter arckép internet fal Adolf Hitler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fali matricákat áruló internetes oldalon Adolf Hitler arcképére bukkantunk, mint megrendelhető minta. Majd a kissé beteges termék hirtelen eltűnt a portálról.

Akár Adolf Hitler arcképe is díszítheti az otthonát annak, aki esetleg úgy dönt, a német diktátort ábrázoló fali matricát vásárol az interneten. A terméknél, amely kapható különböző színben, méretben, matt és fényes anyagból is, már csak annak leírása bizarrabb.


Íme a Hitler-fali poszter

A portál szerint - idézzük - Hitlerrel "kiváló történelmi képet lophat be otthonába. Mivel a történelem és az irodalom egyik legkiemelkedőbb emberéről beszélünk, ajánljuk, hogy olyan színeket használjunk, amelyek sötétebbek. Ajándékba nem igazán ajánljuk, mert Hitler neve összefonódott számos negatív gondolattal, értelemmel is" - írja az oldal, amelyről érdekes módon a cikk megírása közben eltűnt a vitatott Hitler-matrica.

Forrás: Wikipedia
Forrás: Wikipedia

Persze nemcsak a német politikust lehet megvásárolni matricaként, hanem egyebek mellett a dalai lámát, Audrey Hepburnt vagy Albert Einsteint is.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.