El a kezekkel a kismamák hasától!

2013.10.29. 18:49

Egy pennsylvaniai férfit zaklatással vádolnak, amiért kérdezés nélkül megérintette egy terhes nő hasát.

Van, ahol törvénysértésnek minősül a terhespocak érintése. Egy amerikai pasi odament várandós szomszédjához, átölte a nőt és a beleegyezése nélkül megsimogatta a pocakját. A vád ellene zaklatás - írja a CBS News.

Forrás: Thinkstock
Illusztráció

A nő ellökte a férfit, majd felhívta a rendőrséget. Pennsylvaniában a törvény szerint zaklatásnak minősül, ha valaki zargatni, bosszantani akar egy másik embert. Ez lesz az első eset azonban, hogy has-simi miatt indulhat eljárás. Ha bűnösnek találják, valószínűleg pénzbírságot kap.

Őrök védik a Hajdú család házáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20131029-hajdu-peter-musorvezeto-es-felesege-sarka-kata-hazat-testorok-vedik.html Babát vár Olivia Wildehttp://www.life.hu/anyaskodj/20131028-olivia-wilde-amerikai-szineszno-elso-gyermekevel-terhes.html Eladja egykori szerelmi fészkét Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131024-robert-pattinson-brit-szinesz-eladja-hazat-melyben-egykor-egyutt-elt.html Aromaterápia a gyerekszobábanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131022-biztonsagos-aromaterapia-a-gyerekszobaban-igy-adagold-helyesen.html Ilyen luxusban él Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131025-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-showman-lanya-pazar-hazat-kapott.html


 

Pennsylvaniazaklatástörvénysimogatásterhességkismama