Hódi Pamela helikopter szülés italozás kislány szórakozóhely pelenkázás síelés kórház Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu utolérte az újdonsült apukát, aki kislánya születése utána visszautazott Ausztriába síelni és szórakozóhelyről szórakozóhelyre jár a barátaival.

Kedden hajnalban megszületett Berki Krisztián és Hódi Pamela közös gyermeke, Natasa Zselyke. Berki sokáig morfondírozott azon, vajon ott kell-e lennie a kórházban első gyermeke születésénél. Végül azonban úgy döntött, Pamela mellett a helye, aki kilenc órán át vajúdott kislányukkal. A büszke apuka kedden helikopterrel érkezett haza a síelésből, de azóta már visszatért a sípályákra és a síelést összekötötte a tejfakasztó bulival.

Fotó: Baksa Norbert
Fotó: Baksa Norbert

Pikáns fotók Berki Krisztiánról és Pameláról

"Mivel Pamelát még bent tartják a kórházban a császármetszés miatt, visszautaztam és folytattam a síelést. A felvonóval felmegyünk, lecsúszunk a hüttéig és kezdődik az italozás. Este pedig szórakozóhelyről szórakozóhelyre járunk és ünnepeljük a lányomat és hős anyukáját" - mesélte Krisztián, aki fontosnak tartja, hogy amikor gyermeke otthon lesz, ő pelenkázza először. "Ősi magyar szokás, hogy a hazaérkező csecsemőt először az édesapja pelenkázza és a nagymamája fürdeti. Nekem ez nagyon fontos, ezért amire hazaérkezik a kismama és a gyermekünk, addigra otthon leszek" - mesélte az édesapa.

Melleket kapott Pamela Berkitőlhttp://www.life.hu/legykepben/20131030-a-tv2-edes-eleteben-babavaro-bulijara-melleket-kapott-pamela-berki.htmlTojással dobálták meg Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/legykepben/20131029-a-tv2-edes-eletenek-kamerai-elott-berki-krisztiant-es-hodi.htmlIdegen nő mellét fogdosta volna Berkihttp://www.life.hu/legykepben/20131026-idegen-no-mellet-fogdosta-volna-berki-krisztian-a-tv2-hal.htmlBerki eltávolította Szabó Zsófithttp://www.life.hu/szeress/20131025-berki-krisztian-sportolo-levetette-magarol-a-szabo-zsofi-szinesznovel-kozosen.htmlForrnak az indulatok Berki Krisztián körülhttp://www.life.hu/legykepben/20131024-berki-krisztianra-a-tv2-edes-eletenek-sztarjara-kiakadtak-a-facebookozok.htmlMeztelenül pózolt Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/szeress/20131022-berki-krisztian-sportolo-meztelenul-pozolt-terhes-baratnoje-pamela-mellett.htmlPikáns fotók Berki Krisztiánról és terhes párjárólhttp://www.life.hu/life/galeria/20131022-berki-krisztian-es-terhes-parja-pamela-pikans-fotoi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.