modell egyéjszakás kaland válás hasonlóság Jerry Hall kamaszfiú LifeNight koncert Mick Jagger The Rolling Stones
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Rolling Stones énekesének 14 éves fia, Lucas egyre jobban hasonlít híres apukájára. Vajon másban is követi majd a legendás nőcsábászt?

Akár két tojás! Mick Jagger 14 éves fia, Lucas teljesen úgy fest, mint ugyanennyi idősen híres papája. Jagger valóban le sem tagadhatná a kamasz fiút, aki egy brazil modelltől, Luciana Gimeneztől született: telt ajkaival és rakoncátlan barna tincseivel kiköpött apja, amelyről ide kattintva te is meggyőződhetsz.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

A sorrendben Jagger hetedik gyermeke egy brazil The Rolling Stones koncert után fogant meg, mialatt a zenész Jerry Hall-lal volt házas. A nő állítólag egy vacsoraparti alatt értesült Lucasról, amelyről a brazil szépség gondoskodott: egy újság másolatát ejtette a házaspár otthonának ajtaja elé. Az asszony válással válaszolt legendásan nagy nőcsábász férjének húzására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.