Irigy Hónaljmirigy Születés meglepetés ajándék őssejt gyermek Sipos Tamás Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik a zenész első gyermeke. Az Irigy Hónaljmirigy tagjai ennek kapcsán különleges ajándékkal lepték meg Tomit.

Az énekes már izgatottan készül a kicsi érkezésére, sőt, az Irigy Hónaljmirigy tagjai is nagyon várják már a legújabb Mirigy-babát. A srácok hasznos ajándékkal lepték meg Tomit, pontosabban születendő gyermekét.

Forrás: Redlemon
Forrás: Redlemon

"Arra gondoltam, hogy ezúttal nem szokványos ajándékkal lepjük meg Tomit. Sokat hallottam már az őssejtlevételről, hogy milyen hasznos dolog. Sajnos, amikor az én gyermekeim születtek, még nem volt erre lehetőség. Remélem, soha nem lesz rá szükség, de ez a kis beavatkozás később akár életet is menthet. Ezért úgy döntöttünk, összefogunk a srácokkal és ezt ajándékozzuk nekik, így 'hét keresztapja' lesz a kis jövevénynek" - magyarázta Sipos Peti, aki azt is hozzátette, természetesen a tejfakasztóra hagyományos módon, amolyan mirigyesen készülnek. "Nagyon örültem, hogy ilyen hasznos ajándékkal leptek meg a srácok, Linda is meghatódott, amikor meghallotta, mit kaptunk. Remélem, nem kerül rá sor, hogy segítségül kelljen hívni a levett őssejtet, de ha most nem gondolkozunk előre, és később bármi baja esne a gyermekemnek, soha nem bocsájtanám meg magamnak, hogy nem éltünk ezzel a lehetőséggel" - tette hozzá Tomi.

Időt kér Vajna Tímeahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131104-vajna-timea-a-gyerekvallalasrol-es-andy-vajna-irant-erzett-szerelmerol.htmlTündéri rendőrjelmezben bulizott Shakira kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131103-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-rendornek-oltozott-halloweenkor.html"8 hónapos terhesen a férjem már hozzám sem ér"http://www.life.hu/anyaskodj/20131024-bezzeganya-nyolchonapos-terhesen-a-ferjem-mar-hozzam-sem-er.htmlMick Jagger fia kiköpött apjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131102-mick-jagger-a-the-rolling-stones-frontemberenek-fia-lucas-nagyon.htmlTanára parancsára ugrott ki az ablakon egy tízéves tanulóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131102-tanara-parancsara-30-emeletrol-ugrott-ki-egy-tanulo-kinaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.