terhesség kisbaba E.T. Charlie angyalai anya gyermek Drew Barrymore Az 50 első randi várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igaz a hír: második gyermekét várja a Charlie angyalainak színésznője férjével, Will Kopelmannal.

Úton a második baba Drew Barrymore-éknál. Az E.T. színésznőjének szóvivője is megerősítette a hírt, miszerint a 38 éves sztármami és színész férje, Will Kopelman hamarosan ismét szülői örömök elé néznek. A híresség, aki tavaly szeptemberben adott életet első gyermekének, nemrég egy esti showműsorban beszélt arról, mennyire szeretné bővíteni a családot egy újabb babával.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Egykeként nőttem fel. Habár ez néhány embernél működik és néhány szülő pont így tervezte, én nagyon szeretnék egy testvért Olive mellé" - mondta akkor Drew, aki hozzátette, saját példáján okulva nem szeretné, ha gyermekei reflektorfényben nőnének fel. A színésznő kívánsága teljesült, mi pedig ezúton is gratulálunk nekik!

Tönkreteheti a kisbaba egészségét a távfűtés?http://www.life.hu/anyaskodj/20131024-teli-panelproblemak-tonkreteheti-a-kisbaba-egeszseget-a-tavfutes.htmlElsírja magát mamája énekén egy baba - videóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131030-egy-10-honapos-kisbaba-elsirja-magat-mamaja-gyonyoru-eneken-.htmlCuki baba Kim Kardashian kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131005-north-west-kim-kardashian-es-kanye-west-kislanya-nagyon-cuki.htmlÍme a világ első kisbabagyárahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131003-egy-indiai-klinikan-szegeny-asszonyok-szazai-szulnek-babakat-a-nyugati.htmlÍgy alakul ki a baba arca - Fantasztikus videóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130906-igy-alakul-ki-a-baba-arca-fantasztikus-animacio-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.