gyermekpszichológus édesanya baba érzelem ijedtség videó Kégl Viktória éneklés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi idők legnézettebb és legfelkapottabb videója, amikor egy csöppség elsírja magát, miközben édesanyja Whitney Houston-dalt énekel neki. Vajon elérzékenyült vagy megijedt a pici? Utánajártunk!

Ahogy a Life.hu is megírta, az internet új sztárja egy cuki, 10 hónapos baba, aki elsírja magát, amikor meghallja édesanyját énekelni. Elképesztő, de már több mint 25 millióan látták az interneten a pici elérzékenyülését. Sokak szerint azonban szó sincs arról, hogy örömében pityereg, igazából megijedt a szituációtól. A Life.hu megpróbálta kideríteni, mi lehet az igazság.

Forrás: Youtube
Forrás: Youtube

Felkerestünk egy szakembert, aki elemezte a videót és erre jutott: "ez a baba érti és érzi az elénekelt dalt. Főleg a "missing" (hiányzik) szónál pityeredik el mindig, aminek jelentését már érti. 10 hónaposan sok szót már értenek a babák és őszintén reagálnak rájuk" - fejtette ki véleményét Kégl Viktória gyermekpszichológus. Hozzátette: "biztos vagyok benne, hogy nem ijedt meg, egyszerűen meghatódott. Előfordul, bármennyire kicsi is még a baba. Az érzelmekre nagyon korán elképesztően érzékenyek, magának a dalnak a dallamára és egyes szavak jelentésére is."
Nos, bármi is áll a háttérben, az, ahogyan ez a kicsi reagál, még mindig megfizethetetlen. Aki kihagyta a videót, most bepótolhatja:

Elsírja magát mamája énekén egy baba - videóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131030-egy-10-honapos-kisbaba-elsirja-magat-mamaja-gyonyoru-eneken-.htmlFotók: Ilyen az élet egy 37. emeleti ketrecbenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131004-lepattant-felhokarcolok-elet-hongkong-nyomornegyedeiben.htmlHódi Pamelának fáj a szoptatáshttp://www.life.hu/anyaskodj/20131111-a-tv2-edes-eleteben-mondta-el-berki-krisztian-menyasszonya-hodi.htmlTíz évig nem beszélt az anyjával Berkihttp://www.life.hu/anyaskodj/20131111-berki-krisztian-sportolo-sanyaru-gyermekkorarol-es-alkoholista-anyjarol-meselt-joshi.htmlA tájfun első gyermekszületésehttp://www.life.hu/anyaskodj/20131111-emily-sagalis-a-haiyan-tajfun-miatt-elveszitette-hazat-a-tormelekek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.