durvaság láthatás exneje Dopeman kislány találkozás gyermek viszony rapper eltiltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dopeman kiakadt gyermeke anyjára, mert megvonta tőle kislányuk, Fanni láthatását. A zenész nem érti, a köztük lévő feszültség miatt miért gyermekének kell szenvednie.

A celebpapák belázadtak asszonyaik ellen. Nemrég Gáspár Laci költöztette magához kislányát, most pedig Dopeman és volt párja között durvult el a helyzet. A rapper már találkozni sem tud közös gyermekükkel, mert exe lehetetlen követelmények elé állította a láthatásért cserébe - tudta meg a Bors.

Fotó: dopeman.tv, FEM3
Fotó: dopeman.tv, FEM3

"A volt menyecske szeretett volna tőlem valamit, amit én abban a formában nem akartam megtenni. Erre nem adta oda Fannit, amit egyébként nem tehetne meg. Kitolt velem és a gyerekemmel is. Voltak már hasonló játékai korábban is, de most a gyerekemet használta fel ellenem, és én ebbe nem megyek bele. Igazából mindegy is, hogy anyagi vagy érzelmi okok vezettek ide, de a gyerek szent, őt ki kellene hagyni a mi vitánkból, semmiféle sérelem nem indokolhatja, hogy felhasználjuk egymás ellen" - szögezte le határozottan a dühös apuka, aki bízik a közte és gyermeke között lévő mély szeretetben. "Az élete első három évében annyi időt töltöttünk együtt Fannival, hogy a mi kapcsolatunk kikezdhetetlen. Ugyanakkor lehet némi zavar benne amiatt, hogy rengeteg hülyeséget hallhat rólam. Szerencsére van egy roppant erős fegyverem, a nyilvánosság, ezért lehet, a bántalmazott apák élére állok. Azt hiszem, hasznos tanácsokkal tudnék szolgálni a férfitársaim számára" - magyarázta Dopeman.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.