Íme, az idei év külföldi sztárbabái - cukiság riadó!

híresség világsztár sztárcsemete megszületés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igen sikeres évet hagyhatnak maguk után a sztárok, legalábbis ami a gyermekáldást illeti - idén rengeteg hírességhez kopogtatott be a gólya. Vannak köztük olyanok, akiknél az első, de bő számmal akadnak olyanok is, akiknél a sokadik kisbaba érkezett meg idén. A Life.hu összefoglalta, mely külföldi és hazai sztárok ajándékozták meg magukat és egyúttal az egész világot 2013-ban egy csecsemővel. Íme, a leghíresebb sztárbébik – születési sorrendben!

Milan Piqué Mebarak: Shakira és Gerard Piqué első gyermeke (január 22.)
A gyönyörű énekesnő és focista barátja idén belekóstolhattak abba, milyen szülőnek lenni, ugyanis Shakira január 22-én, Barcelonában életet adott első gyerekének, aki a Milan Piqué Mebarak nevet kapta. Ez amúgy azt jelenti, hogy kedves, szeretetteljes és áldott. Shakira terhesen is gyönyörű volt, és büszkén mutatta meg a nagyközönségnek a babáról készült legelső fotót, egy ultrahangképet. Talán az is eldőlt már, hogy a kis Milan apja nyomdokaiba lép-e, mindenesetre már születése pillanatától tagja a Barcelona FC-nek.

Forrás: Instagram/Shakira

Kiyoshi James Vujicic: Nick Vujicic és Kanae Miyahara (február 13.)
Kétség kívül az egyik legmeghatóbb és leginkább megindító történet idén a kéz és láb nélkül született és azóta is így élő Nick Vujicic apává válása. Az egész világ imádja Nicket optimizmusáért, humoráért, aki számos előadásán öntött lelket azokba, akik talán jobb élethelyzetben vannak, mint ő maga, mégis elkeseredettek. A világ leghelyesebb házaspárjának kisfia majdnem négy kilóval született meg, idén február 13-án. A kisbaba születéséről mi is beszámoltunk. Isten hozott, Kiyoshi!

Forrás: Facebook/NickVujicicFans

Everly Tatum: Channing Tatum és Jenna Dewan-Tatum (május 31.)
2012 legszexisebb pasija
lett Channing Tatum, így a május 31-én, Londonban született kislányának van hivatalosan is a világon a legszexisebb apukája. Ahogy korábban írtuk, a szexi, 33 éves apuka a pelenkázással nem igazán barátkozott meg, de lehet, hogy azóta feleségének erre már sikerült erre rávennie.

Facebook/Channing Tatuum

North West: Kim Kardashian és Kanye West kislánya (június 15.)
Kevés gyerek mondhatja el, hogy ott volt a szülei eljegyzését, ám a Noriként becézett kislány öt nappal azután érkezett a világra, hogy édesapja eljegyezte édesanyját. A június 15-én született North Westet két hónapos korában mutatták meg először a nagyközönségnek, sőt, ekkor egy házi videót is közszemlére tettek.

Ace Knute Johnson: Jessica Simpson és Eric Johnson második gyermeke (június 30.)

Június 30-án, irányított császármetszéssel jött a világra a kis Ace, akinek édesanyját első gyermeke születése után sok vád ért a terhesség során felszedett pluszkilók miatt. A kisbaba születése után három hónappal az énekesnő a Twitteren tett közzé egy közös fotót magáról és a gyermekéről, amelyen úgy tűnik, hogy anyuka és kisfia egyaránt boldog és kiegyensúlyozott.

Forrás: Twitter/Jessica Simpson

George Alexander Louis: Kate Middleton és Vilmos herceg kisbabája (július 22.)
Katalin heregné és Vilmos herceg kisbabája, George Alexander Louis, avagy György Sándor Lajos 3800 grammal az angliai St. Mary's Hospital nevű kórházban jött a világra, július 22-én, hétfőn. A Life.hu végigkísérte a királyi pár minden egyes mozzanatát a teherbeeséstől a szülés pillanatáig – a mindenre kiterjedő összefoglalót itt olvashatod.

Forrás: AFP

Luna Encinas Cruz: Penelope Cruiz and Javier Bardem második gyermeke (július 22.)
Ahogyan korábban írtuk színészházaspár második gyermeke július 22-én jött világra, Madridban - egy napon a kis brit trónörökössel. Két hónappal később pedig már arról szóltak a cikkek világszerte, hogy az amúgy sem a szemérmességéről híres színésznő ismét kirobbanó formában van – fedetlen keblekkel mutatkozott korzikai nyaralásukon.

Forrás: AFP/Carl Court

Carmen Gabriela Baldwin: Alec Baldwin és Hilaria Baldwin lánya (augusztus 22.)
Alec Baldwin 2012 júniusában vette feleségül Hilariát, három hónapos jegyben járás után. Alec Baldwinnak az előző házasságából már született egy lánya, a most 17 éves Irelandnak Kim Basinger az édesanyja. Carmen New Yorkban, augusztus 22-én látta meg a napvilágot, egy hónappal később pedig gyönyörű fotókat töltöttek fel a Twitter oldalukra, így ország-világ megcsodálhatta a kis szépséget.

Forrás: Twitter/Hilaria Baldwin

Axl Jack Duhamel: Fergie és Josh Duhamel kisfia (augusztus 29.)

A pár 2009-ben házasodott össze, és négy évvel később Fergie-t, a Black Eyed Peas egykori énekesnőjét tavasszal mégis váratlanul érte a hír, hogy ő és színész kedvese, Josh Duhamel hamarosan szülőké válnak. A pár első gyermeke augusztus 29-én császármetszéssel jött a világra egy Los Angeles-i kórházban, és azért kapta az Axl nevet, mert édesanyja nagy rajongója a Guns N’ Roses énekesének, Axl Rose-nak.

Forrás: Facebook

Maceo Robert Martinez: Halle Berry és Oliver Martinez csemetéje (október 5.)
Október 5-én megszületett a 47 éves Halle Berry második gyermeke, egy kisfiú, aki a Maceo Robert Martinez nevet kapta. Ahogy korábban is írtuk,a színésznőnek már van egy ötéves lánya Gabriel Aubry-tól. Jelenlegi férje, Olivier Martinez korábban Kylie Minogue énekesnővel járt évekig.

Forrás: AFP

Tommy Francis White: Michelle Monaghan és Peter White második gyermeke (október 30.)
Idén júniusban jelentette be Michelle Monaghan és grafikusként dolgozó férje, Peter White, hogy négyéves kislányuknak, Willow Katherine-nek hamarosan kistestvére fog születni. Az október 30-án született kisfiú a Tommy Francis White nevet kapta – adtuk hírül korábban.

AFP

Autumn James Hallisay: Jennifer Love Hewitt és Brian Hallisay kislánya (november 26.)
Júniusban még arról írtunk, hogy Jennifer Love Hewittot eljegyezte kedvese, sőt, ezzel egy időben az is kiderült, hogy a színésznő három hónapos terhes. Ez azért is volt akkora örömhír, mert a Szellemekkel suttogó sztárja már azon gondolkozott, hogy lefagyasztja petesejtjeit. A terhessége alatt is kirobbanó formában lévő színésznő november 26-án életet adott első gyermekének, aki az Autumn James Hallisay nevet kapta. Gratulálunk az újdonsült családnak!

Forrás: AFP

A kis Rocknroll: Kate Winslet és Ned Rocknroll kisfia (december 7.)
Korábban már írtunk Kate Winslet terhességéről, aki már várandósan is gyönyörű volt. December 7-én pedig egy kisfiúnak adott életet - a baba, az anyukája és az édesapja is remekül vannak. A baba - akit a kis Rocknrollnak becéznek - a színésznő harmadik, jelenlegi férjével első közös gyermekük. A 13 éves Mia és a 9 éves Joe Kate előző két házasságából született.

Forrás: AFP/Carl Court

Holnap a magyar sztárcsemetékről olvashattok!

Egészséges életmódra buzdítanak a világsztárokhttp://www.life.hu/life/galeria/20131115-egeszseges-eletmodrol-szolo-konyveket-iro-vilagsztarok-jessica-alba-jane-fonda.html50 felett is gyönyörű, sportos sztárokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131030-50-ev-felett-is-gyonyoru-sportos-sztarok.htmlRövid frizura, ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20131115-jennifer-lawrence-jennifer-aniston-es-pamela-anderson-is-rovid-hajat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.