Altatódalt írt fiának Fergie és férje

zene Black Eyed Peas dal altatás Fergie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját bejáratú dallal ringatják álomba a kis Axl-t, akinek énekesnő mamája által már javában folyik zenei kiművelése.

Alakítja fia zenei ízlését Fergie. A Black Eyed Peas egykori énekesnője elárulta, férjével, Josh Duhamellel együtt költött dalokkal altatják el a három hónapos Axl-t.

Forrás: AFP
Cuki babafotóval köszöntötte férjét Fergiehttp://www.life.hu/anyaskodj/20131115-fergie-amerikai-enekesno-kisfia-axl-mosolygo-babafotojaval-koszontotte-szuletesnapjan-ferjet.htmlBepánikolt a terhességtől Fergiehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-fergie-a-black-eyed-peas-enekesnoje-elarulta-hogy-nem-volt.htmlFergie kitollasodotthttp://www.life.hu/legytrendi/20130307-fergie-a-black-eyed-peas-terhes-enekesnoje-borzaszto-tollas-ruhat.htmlNe adj a babádnak altatót!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131024-a-csecsemok-alvasproblemaira-hatasosak-az-egyes-homeopatias-keszitmenyek.htmlAltatóval ölte meg anyját egy nőhttp://www.origo.hu/itthon/20121108-altatoval-olte-meg-magat-es-anyjat-egy-no.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.