Szűcs Zoltán szülei tragikus elvesztéséről mesélt

halál Britains Got Talent táncos Szűcs Zoltán Attraction szülők koreográfus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi Bharat az Attraction vezetőjével beszélgetett, aki a mai napig megrendülten mesél szülei haláláról.

A Britain's Got Talent győztes csapatának, az Attraction táncos, koreográfusa életének megrázó pillanatairól mesélt a sorselemzőnek. Szücsi úgy gondolja, egy gyerek akkor válik igazán felnőtté, mikor eltávoznak mellőle szülei, amivel neki nagyon korán szembesülnie kellett.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Zoltán elárulta, édesapját egy hirtelen szívinfarktus vitte el, amíg édesanyjával egy gyógyíthatatlan betegség végzett. Hozzátette, szörnyű tehetetlenséget érzett amiatt, hogy nem tud tenni anyukája gyógyulásáért, és visszaemlékezett arra a megrázó pillanatra, amikor az a személy, aki mindaddig támogatta, a karjai között távozott az élők sorából. Az érzékeny művész arról is vallott, mamája pizsamáját mindmáig megőrizte, és sokszor úgy érzi, halott szülei figyelik, és tanácsokkal látják el.

Különleges helyszínen lép fel az Attractionhttp://www.life.hu/szorakozz/20131120-az-attraction-arnyszinhaz-tanccsapata-ii-erzsebet-elott-lep-fel-a-royal-variety-performance.htmlNem megy Las Vegasba az Attractionhttp://www.life.hu/legykepben/20131006-nem-megy-las-vegasba-az-angol-britains-got-talentgyozelem-utan.htmlTöbbszázan jelentkeztek az Attraction meghallgatásárahttp://www.life.hu/legykepben/20130716-az-attraction-a-britans-got-talent-gyoztes-magyar-latvanyszinhaza-tancos.htmlLilu belefutott az Attractionbehttp://www.life.hu/legykepben/20130708-lilu-kovalcsik-ildiko-az-rtl-klub.htmlSimon Cowell dönt az Attraction sorsárólhttp://www.life.hu/legykepben/20130612-az-attraction-magyar-latvanyszinhaz-sorsarol-simon-cowell-amerikai-producer-dont.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.