Képkeret méhlepényből - fotó

bizarr képkeret terhesség szülés méhlepény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Virágzik a brit művész vállalkozása, aki szárított méhlepényből készít képkeretet.

Kicsit másképp gondolkodik a szülés csodájáról Amanda Cotton. A brit nő kitalálta, hogy az újdonsült anyukák méhlepényét felhasználva készít képkereteket. Aki ilyen különleges tárggyal szeretné megörvendeztetni magát, az elviszi a művészhez saját placentáját.

Így készül a képkeret Forrás: Northfoto

Amanda hosszú időt töltött azzal, hogy tökéletesítse technikáját: kiszárítja és összezúzza a méhlepényt, gyantával összekeveri, így jön létre a márványos hatás. A kissé bizarr keretet 26 ezer forintért árulja, és azt mondja, nagyon jól megy az üzlet.

A képkeret közelről Forrás: Northfoto

A művész szerint nincs ebben semmi furcsa, hiszen az is gyakori, hogy az emberek megőrzik a köldökzsinór egy darabját, a kicsi első fogát vagy hajtincsét.

Új tetoválást csináltatott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131126-berki-krisztian-magara-tetovaltatta-kislanya-natasa-zselyke-monogramjat.html9 hónap terhesség 2 percben - videóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131125-armand-alps-lett-fotos-2-perces-kisfilmben-orokitette-meg-parja-terhesseget.htmlKalapáccsal ütötte hasát egy terhes nőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131125-heather-thorpe-kalapaccsal-utotte-terhes-hasat-hogy-bizonyitsa-milyen-eros-a-gyereke.htmlKöveti anyját Madonna lányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131122-madonna-amerikai-popenekesno-lanya-lourdes-ugyanarra-az-egyetemre-fog-jarni-ahova-edesanyja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.