diós beigli Revans szavazás visszavágás mákos beigli bejgli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szavazz a bejglire! 2010-ben a diós győzött, három év után itt a visszavágó: A revans. A nagy kérdés tehát ugyanaz: a mákos vagy a diós az ország kedvence? Az eredmény? Rajtad is múlik. December 1-től szavazz te is minden nap a Life.hu-n!

Nincs karácsony bejgli nélkül. De vajon a mákos vagy a diós változat a finomabb? Döntsétek el ti! 2010 után idén ismét szavazhattok az egyik legfinomabb ünnepi ínyencségre. Voksaitokat a Life.hu Bejgli oldalán tudjátok leadni. Győzzön a jobbik - illetve az, amelyik jobban ízlik!

Forrás: Thinkstock

A Szavazz a bejglire! - A revans háziasszonya Erdélyi Mónika, aki minden nap egy-egy, az ünnepi készülődést segítő tippet oszt meg veled. Ezen kívül a Life.hu Advent melléklete is elkalauzol majd az ünnepi forgatagban - legyen szó ünnepi receptekről, karácsonyi szépségtippekről vagy ajándékozásról. Kreatív tippjeinkből azt is megtudhatod, hogyan varázsolhatod egyszerűen ünnepivé a hangulatot. Látogass el a Life.hu Advent oldalára minden nap december 1. és 24. között. És ne felejtsd: Szavazz a bejglire!

Megosztanák a szülési szabadságothttp://www.life.hu/anyaskodj/20131129-a-brit-kormany-megosztana-a-szulesi-szabadsagot-a-szulok-kozott.htmlHalálra vertek egy csecsemőt Kaposváronhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131129-orizetbe-vettek-a-halalra-vert-csecsemo-bantalmazasaval-gyanusitott-ferfit.htmlÍgy beszélget két baba - videóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131129-ket-aprosag-gugyogesenek-feliratozasa-magyarul-video.htmlElválasztja gyermekét apjától Eva Rezesováhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131128-eva-rezesova-halalos-karambolt-okozo-szlovak-milliomosno-budapesti-iskolaba-iratja-be-kislanyat-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.