2013 leghíresebb magyar sztárbabái

2013 Baba híres magyarok megszületés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei évben nemcsak határainkon túl születtek a hírességeknek kisbabája, itthon is bővelkedünk sztárcsemetékben. Íme, 2013 leghíresebb magyar sztárbabái - születési sorrendben.

Juni Kornél: Peller Mariann és Juni György első kisfia (2013. január 14.)

Tavaly augusztusban árulta el az RTL Klub egykori műsorvezetője, hogy kisbabát vár. "Nem titok már, hogy babát várok. Varázslatos érzés tudni, hogy anyuka leszek. Az első pillanattól beszélek a babához, és a forgatások mellett baba-mama jógára is járok. Ameddig csak tehetem, dolgozni fogok.” Mariann egy hónappal később már tudta, hogy kisfiút hord a szíve alatt, de ekkor még nem tudták, milyen nevet válasszanak a babának. Januárban, mikor 3700 grammal megszületett a kisfiuk, végül a Kornél nevet adták neki. Nemrégiben pedig meg is mutatták a babát a nagyközönségnek.

Forrás: TV2

Lesi László Junior: L.L. Junior és Hopp Csilla kisfia (2013. január 31.)

Ahogy a Life.hu is megírta, január 31-én megszületett L.L. Junior kisfia, Lacika. A büszke apuka azonnal megosztotta közösségi oldalán a jó hírt. Később az Édes élet című tévésorozatban leshettünk be a sztárcsemete mindennapjaiba.

Forrás: Facebook/L.L. Junior

Nánási Mici: Ördög Nóra és Nánási Pál kislánya (2013. május 6.)

Május 6-án született meg Ördög Nóra műsorvezető és Nánási Pál fotós első gyermeke, Mici. Nóra - ahogy korábban is írtuk - így nyilatkozott terhességéről: "Meggyőződésem, hogy Mici nem akart addig megszületni, amíg nem látta, hogy képes vagyok a türelemre, és kibírni azt, hogy csak úgy kontrollvesztetten lebegek bele a nagyvilágba.” Mici azóta szépen cseperedik, és már kimondta az első szavakat is. A kislányról készült legszebb fotókat természetesen édesapja készíti, amiket a Nánási szemével a világ című sorozatban nézhettek meg.

Forrás: RTL Klub/Fókusz

Som-Balogh Noel: Balogh Edina és Som Krisztián kisfia (2013. május 9.)

Edina 2012 májusában ment férjhez a Barátok közt című sorozat zeneszerzőjéhez, Som Krisztiánhoz. Néhány hónappal később bejelentették, hogy kisbabát várnak - erről itt írtuk korábban. "Amikor a pici megszületett és rátették a hasamra, az maga volt a mennyei öröm! Ahogy néztük azt a kis apróságot, a férjemmel együtt zokogtunk" - emlékezett vissza a szülés utáni pillanatokra Edina. Egyúttal bejelentette, hogy nem várnak sokat a második babával. Drukkolunk nekik!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Rácz Napsugár: VV Béci és Gazdig Adrienn első kislánya (2013. május 14.)

Mivel apás szülés volt, Young G a szülőszobán izgulhatta végig első gyermeke születését - tudta meg a Life.hu. "Egy új élet kezdete. Szorítsatok!" - írta Béci a közösségi oldalon, ahol rajongói folyamatosan nyomon követhetik magánéletének alakulását. Születése után nem sokkal már posztolt is egy közös fotót gyönyörű kislányával.

Forrás: Facebook/VV Béci

Patrick Fazzolari: Szögeczki (ValóVilág) Ági és Renato kisfia (2013. július 20.)

Ahogy megírtuk, július 20-án megszületett ValóVilág Ágica kisfia olasz kedvesétől, Renatótól. A kisfiú a Patrick nevet kapta. A hírt maga a boldog kismama osztotta meg a nagyvilággal a legnagyobb közösségi oldalon. "Hahó, Nagyvilág! Patrick Fazzolari vagyok. 2013. 07. 20-án bújtam ki Anya pocakjából. Mindketten jól vagyunk, és nem tudunk betelni egymással, de Apával és Nagyival is hasonló a helyzet."

Forrás: Facebook/VV Ágica

Benedek Anna és Benedek Sára: Kozma Orsi és Benedek Tamás ikrei (2013. július 29.)

Császármetszéssel jöttek világra a híres énekesnő lánygyermekei, Anna és Sára. Az ikerterhesség megviselte Orsit, fel is szedett jó néhány plusz kilót, de a szülés után szinte azonnal visszanyerte régi alakját. Erről, a terhességéről és az anyaságról egy nálunk megjelent videóban személyesen beszél.

Forrás: Facebook/Kozma Orsi

Győrfi Lilla: Győrfi Pál és dr. Salgó Adrienn harmadik közös gyereke (2013. szeptember 16.)

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője tavasszal árulta el, hogy kedvesével gyermeket várnak. Győrfi Pál és felesége, Adrien nyolc éve vannak együtt és újszülött babájuk, Lilla a harmadik közös gyermekük - írtuk korábban. "Fantasztikus pillanat, amikor egy gyermek megszületik. Lehet, Adrinak nem volt felhőtlen az a pár óra, amíg Lilla világra jött. Egy kapcsolat szempontjából viszont ennél meghittebb és intimebb pillanat nem létezik" - mesélte a szóvivő, aki meg is mutatott egy, a kislányáról készült fotót és egy videót is a nagyközönségnek.

Forrás: TV2

Kucsera Bence: Kucsera Gábor és Tápai Szabina kisfia (2013. október 24.)

Áprilisban jelentette be Facebook-oldalán Kucsera Gábor, hogy ő és felesége, a szintén sportoló Tápai Szabina gyermeket várnak - adta hírül a Life.hu korábban. Október 24-én megszületett Bence 3710 grammal. A kajakos és kézilabdás kedvese mindketten boldogok - tették közzé szintén a Facebook-oldalukon.

Forrás: Facebook/Kucsera Gábor

Gusztos Hanna Lujza: Kovács Patrícia és Gusztos Péter (2013. október 24.)

A 35 éves színésznő már régóta vágyott arra, hogy anya lehessen. Az első három hónapban még kímélnie kellett magát, de utána bár bátran sétáltatott kutyát, akár másfél óráig is. Bár kezdetben úgy gondolták, hogy kisfiuk születik majd, később kiderült, a színésznő mégis kislányt hord a szíve alatt. Az első felvételt a kisbabáról, ami valójában egy ultrahangfelvétel, mi is megmutattuk. A baba születését a büszke apukat, Gusztos Péter, egykori parlamenti képviselő tudatta a nagyközönséggel Facebook-oldalán.

Forrás: Facebook

Berki Natasa Zselyke: Berki Krisztián és Hódi Pamela első kislánya (2013. október 29.)

Májusban még arról adtunk hírt, hogy apa lesz az egykori Fradi-vezér, Berki Krisztián, aztán hipp-hopp, október 29-én meg is született Natasa Zselyke. Édesapja így nyilatkozott az eseményről: "Olyan jellegű sírás jött rám, ami sem örömnél, sem bánatnál nem tör rá az emberre. Ez egy teljesen más jellegű elérzékenyülés.” Az első képet a sportoló kislányáról mi is megmutattuk.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.