Megnyitotta kapuit a Mikulásgyár

csomag adomány önkéntes rászorultság tartós élelmiszer Vöröskereszt MikulásGyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén december 6-a és 22-e között várja az adományokat a létesítmény.

Megnyílt a Mikulásgyár az 56-osok terén, amely háromszázezer magyar és határon túli gyermek számára gyűjt adományokat országszerte mintegy 150 helyszínen. Tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, takarót, játékot, könyvet várnak.

Vöröskeresztes segítők a Mikulásgyárban Forrás: MTI/Kovács Attila

Az önkéntesek az adományokat dobozokba szelektálják, majd ezeket a Magyar Vöröskereszt adott megyei központjába juttatja el a Magyar Posta. A segélyszervezet a dobozok tartalmát rászorultsági alapon osztja szét. 2011-ben 257 ezer gyerek kapott csomagot a Mikulásgyártól, az idei cél a 300 ezer. Az akció híre külföldre is elért: már Ausztráliából, Kínából, USA-ból és Európa több országából is érkeznek segíteni, csomagolni.

Leveteti gyermeke őssejtjeit Peller Annahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130924-peller-anna-szineszno-leveteti-gyermeke-ossejtjeit.htmlCsaládjával bújt ágyba Miranda Kerrhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131206-miranda-kerr-ausztral-szupermodell-anyukajaval-es-nagymamajaval-bujt-agyba-instagram.htmlMegszületett Peller Anna kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131205-peller-annanak-az-operettszinhaz-sztarjanak-megszuletett-kislanya-annabella.htmlÖrdög Nóri babakocsiban tolja Micithttp://www.life.hu/anyaskodj/20131205-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-babakocsiban-tolja-kislanyat-micit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.