háziasszony TV2 műsorvezető Liptai Claudia saját készítésű konyha bonbon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője saját készítésű finomságokkal készül karácsonyra.

Liptai Claudiára jó hatással vannak az ünnepek. A TV2 dögös műsorvezetője legutóbb egy szurikátát fogadott örökbe kislánya kedvéért, most pedig kötényt húzott, és órákig a konyhában rostokolt, hogy saját készítésű ínyencségeket gyártson.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia
Szurikátát ajándékozott lányának Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20131211-liptai-claudia-es-lanya-panka-a-fovarosi-allat-es-novenykertben-orokbefogadtak-egy-szurikatat.htmlGesztesit csókolva tér vissza Liptaihttp://www.life.hu/legykepben/20131210-liptai-claudia-a-joban-rosszban-zamori-alexaja-gesztesi-karolyt-azaz-furedi-attilat-csokolva-ter.htmlLiptai vezeti a Nagy Duettethttp://www.life.hu/szorakozz/20131209-liptai-claudia-a-sztarban-sztar-zsuriszekebol-kiszallva-2014-ev-elejen-a-nagy-duett-musorvezetoje.htmlLiptai Claudia megtörte a csendet: többé nem kezd fiatalabb férfival!http://www.life.hu/szorakozz/20131124-liptai-claudia-megtorte-a-csendet-soha-tobbe-nem-kezd-fiatalabb-ferfival.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.