Különböző évben születtek az újévi ikrek

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Oksun70 -
Washington óév anyaság ikrek Születés Toronto 2013 Újév Kanada 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik baba még 2013-ban látta meg a napvilágot, a másik viszont már csak az újévben.

Az emberek többsége bulizással, iszogatással búcsúztatta az óévet, miközben két anyuka világra hozta 2013 utolsó kettő és 2014 első két újszülöttjét. Bár csak pár perc telt el a kicsik születése között, mégis eltérő évben jöttek világra – írja az abcnews.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Oksun70

Yaleni Santos Tohalino december 31-én éjfél előtt 2 perccel adott életet kislányának, Lorraine Yaleni Begazónak Washingtonban, aki 2 kiló 70 dekát nyomott. Nem sokkal később, éjfél után egy perccel ikertesója, Brandon Ferdinando Begazo is megérkezett, vagyis az ő anyakönyvébe már 2014-es dátumot írnak.

Az amerikai eset ráadásul Kanadában is megismétlődött. Torontóban a két ikerbaba egyike szintén 2013-ban, a másik pedig 2014-ben született. "Nem egy rossz mód, hogy elbúcsúztasd az óévet és elkezdd az újat" – mondta a büszke apa.

Ahogy a Life.hu is megírta, idehaza a siófoki kórházban született meg 2014-ben az ország első babája, 0 óra 15 perckor. A 2610 grammal és 49 centiméterrel természetes úton világra jött kislány a Klarissza Cintia nevet kapta.

Anyósa szerint Berki egy öntelt majomhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140102-berki-krisztianrol-meselt-anyosa-pamela-edesanyja.htmlÍgy is lehet gyereked - gyorsabb, kényelmesebbhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131217-igy-is-lehet-gyereked-egyszerubb-gyorsabb-kenyelmesebb-az-orokbefogadas-uj-szabalyai.htmlIsmét örökbefogadásra készül Charlize Theronhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140101-ismet-orokbefogadasra-keszul-charlize-theron.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.