Komoly gond lehet a Műjégpályával?

Forrás: Facebook/Városligeti Műjégpálya -
spórolás gond nyitva tartás bezárás olvadás Városligeti Műjégpálya korizás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A néhány napra bezárt jégpálya azért olvad, mert valamit kispórolhattak belőle – írja a 444.hu. 

Mint ismeretes, december végén felolvadt a 2012-ben átadott városligeti műjégpályán a jég. A pocsolyában úszó pálya ezért szilveszter és újév napján, amikor sok család és sportolni vágyó látogatott volna oda, kénytelen volt zárva tartani. A hivatalos közlemény szerint a decemberi hosszantartó szokatlan meleg miatt lett a jégpálya alkalmatlan a sportolásra. Január 2-án már lehetett korizni.

Forrás: Facebook/Városligeti Műjégpálya
Különböző évben születtek az újévi ikrekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140102-amerikaban-es-kanadaban-is-eltero-evben-szulettek-az-ujevi-ikrek.htmlAnyósa szerint Berki egy öntelt majomhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140102-berki-krisztianrol-meselt-anyosa-pamela-edesanyja.htmlIsmét örökbefogadásra készül Charlize Theronhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140101-ismet-orokbefogadasra-keszul-charlize-theron.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.