Leszedték Jimmy sírjáról felesége nevét

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor -
Zámbó Jimmy síremlék Zámbó Tihamér Edit asszony Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Zámbó testvérek úgy döntöttek, lecsiszolják Jimmy síremlékéről Edit asszony nevét. Úgy vélik, a nő nem méltó arra, hogy a neve ott díszelegjen az énekes fejfáján.

Az idősebb Zámbó testvérek képtelenek feldolgozni, hogy Editnek sikerült lezárnia a múltat és évek óta boldog párkapcsolatban él. Többször bevallották, hogy évek óta nem beszéltek az özveggyel, és az elmúlt időszakban egyre erősödött bennük a gondolat: Edit asszony méltatlan arra, hogy neve ott legyen az énekes síremlékén, ezért eltávolítják. A Bors értesülései szerint már meg is hozták a drasztikus döntést.

Zámbó Jimmy sírja a csepeli temetőben Forrás: MTI/H. Szabó Sándor

Zámbó Árpy nem tagadta a tervet, de azt mondta, ezzel kapcsolatban testvére, Tihamér az illetékes megszólaló. "Amikor elhunyt a testvérem, a sírhelyét félig én, félig a Mag­neoton lemezkiadó finanszírozta. Özvegye ragaszkodott ahhoz, hogy a neve felkerüljön a sírra, ami természetes, így tiszteletben tartottuk a kívánságát" – mondta a napilapnak Zámbó Tihamér. "Most már más a helyzet. Mivel Edit asszony évek óta együtt él egy férfival, keresztény emberként már egyikünk sem hiszi, hogy a nevének bármi keresnivalója van Jimmy sírhelyén. Már párszor le is ragasztottuk, de valakik leszedték. Számunkra furcsa, sőt elfogadhatatlan lenne, ha Edit és az új párja is Jimmy mellett nyugodna. Hármasban mégsem képzelhetik el…" - folytatta a férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.