Maradhat Edit neve Jimmy sírján

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor -
Zámbó Jimmy béke síremlék család Edit asszony testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki eddig aggódott volna, most megnyugodhat: a Zámbó testvérek mégsem "csiszatolják" le Edit asszony nevét Jimmy sírkövéről. Peace. 

Ahogy a Bors információi alapján a Life.hu megírta, Jimmy testvérei nem érzik helyesnek, hogy Edit asszony neve is szerepel a "Király" sírkövén. Az ügy szószólója, Zámbó Tihamér azonban úgy döntött, az asszony neve maradhat, fő a béke.

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor

"A testvérem rajongói közül sokan mellénk álltak ebben az ügyben, számukra is furcsa lenne, ha Edit és új kedvese Jimmy sírjában nyugodna egyszer. A családunk azonban soha nem jelentette ki, hogy eltávolítja Edit asszony nevét. Ha meg akartuk volna tenni, 13 év alatt megtettük volna. Más kérdés, mit gondolunk, mit tennénk a szívünk szerint" - visszakozott a férfi.

Leszedték Jimmy sírjáról felesége nevéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20140108-zambo-jimmy-sirjarol-leszedtek-felesege-edit-asszony-nevet.htmlNem ment el Jimmy gyászmiséjére fia, Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20140103-zambo-jimmy-gyaszmisejen-nem-vett-reszt-fia-krisztian.htmlVarga Viktor Jimmy bőrébe bújikhttp://www.life.hu/szorakozz/20131114-varga-viktor-enekes-a-sztarban-sztar-cimu-musorban-megidezi-zambo.htmlGregor Bernadett: "Már csak én tudom az igazságot" - A legenda szerint Jimmy halálosan szerelmes volhttp://www.life.hu/szeress/20120914-jimmy-az-enekes-halalosan-szerelmes-volt-gregor-bernadett-szinesznobe.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.