Ebédet vitt éhes osztálytársainak egy kisfiú

ebéd kisfiú iskola osztálytárs ennivaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt mit enniük a fiú osztálytársainak, ezért  ő maga vitt nekik ennivalót.

A kisfiút zavarta, hogy néhány gyereknek az osztályban nincs mit enniük ebédre. Elpanaszolta hát anyukájának (vagy apukájának?), és arra kérte, hadd vigyen nekik valamit – a büszke szülő szerint saját magától. Fel is töltötte azonnal a reddit.com-ra. Hát nem édi?

Forrás: http://i.imgur.com/
Csípős-pikáns ebéd, húsmentesen!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131108-greta-konyhaja-csiposcurrys-karfiolpuffancsok.htmlEgészséges vasárnapi ebéd: tényleg drágább?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130812-etkezes-es-eletmod-vasarnapi-ebed-egeszsegesen-tenyleg-dragabb.htmlEgy gyors ebéd a csajokkalhttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120405-gyorsetkezes-budapesten.htmlGyors spenótos, tejszínes tészta - Ebédre, vacsorárahttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110223-spenotostejszines-teszta-recept.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.