Petefészekrák után is szülhet Rippel exe

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
petefészekrák Simó Vivien válás szülés Rippel Ferenc kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A petefészekrák után újra életet adhat egy gyermeknek Rippel Ferenc egykori felesége, Simó Vivien. Az asszony egy forradalmian új eljárás segítségével eshet teherbe. Amennyiben ez sikerül, ő lenne az első magyar nő, aki ilyen beavatkozás után életet ad egy gyermeknek. 

Viviennél három éve diagnosztizáltak rákot, majd mindkét petefészkét eltávolították. A fiatal nő 5 éve tünetmentes, és korábbi problémái ellenére most saját gyereke lehet, mivel az egykor kioperált és lefagyasztott szövetet visszaültetik a szervezetébe!

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

"A kemoterápia óta próbáltam nem foglalkoznia betegségemmel. Most, hogy végre fellélegezhetek, isteni csodaként érkezett a hír, hogy mégiscsak szülhetek megint! Pedig azt hittem, többször már nem lehet részem ebben a boldogságban..." - mesélte Vivien a BEST magazinnak. Persze, azt, hogy az asszony vállal-e újabb gyermeket, még nem tudni, egyelőre már maga a gondolat megnyugtatja, hogy ha úgy dönt, lesz rá lehetősége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.