Danics édesanyja is nyert az X-Faktorral

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
X-Faktor haszon nyeremény győzelem Bach Szilvia Danics Dóra humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bach Szilvia is profitálhat Danics Dóra népszerűségéből. A humorista egyre több feladatot kap, amióta lánya karrierje felfelé ível. 

Danics Dóra duplán jól járt azzal, hogy megnyerte a versenyt, hiszen a műsor kapcsán rátalált a szerelem, ráadásul humorista édesanyját is egyre gyakrabban hívják szerepelni. Amióta lánya győzött a tehetségkutató műsorban, Szilvia ismét érdekessé vált, aki szívesen szerepel lánya oldalán a különböző műsorokban - írja a Blikk.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Gyereket szült egy apáca - a Ferenc nevet adta a csecsemőnekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140120-gyereket-szult-egy-apaca-a-ferenc-nevet-adta-a-csecsemonek.htmlKötelező ovikezdés 3 évesen, családi napközibenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140102-kotelezo-ovodakezdes-3-eves-korban-csaladi-napkoziben-is.htmlPetefészekrák után is szülhet Rippel exehttp://www.life.hu/anyaskodj/20140117-rippel-ferenc-artista-exfelesege-simo-vivien-felgyogyult-a-petefeszekrakbol-es-ujra-szulhet.htmlMinden idők legnépszerűbb alkalmazásai – Neked is megvannak, igaz!?http://www.life.hu/anyaskodj/20140103-minden-idok-legnepszerubb-alkalmazasai-neked-is-megvannak-igaz.htmlGyönyörű házban él Erdei Zsolthttp://www.life.hu/anyaskodj/20140115-erdei-zsolt-vilagbajnok-bokszolo-megmutatta-pazar-otthonat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.