Hódi Pamela TV2 rezsi csekk pénz számla Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Édes életének kamerái előtt esett le a tantusz Hódi Pamelának. Bizony, a csekkek azok olyanok, hogy csak jönnek és jönnek, akkor is, ha nem nyitjuk ki a postaládát. 

Anyagi gondjaira parázott rá Hódi Pamela. Berki Krisztián gyermekének anyja rádöbbent, hogy elfogyott a pénze, és ha a testépítőtől - akivel a Life.hu interjúját itt olvashatod - nem kap újabb apanázst, bizony bajban lesz a sárga csekkekkel. Vélhetően ez a probléma újdonságnak számít a fiatal anyukánál, hiszen a klassz autó, a millió forintos babakocsi, a luxusvacsorák és a többi státuszszimbólum jó ideje alapértelmezettnek számít kis életében. Telefont is ragadott, és felelősségre vonta az éppen komoly tárgyalásban lévő - ahogy ő nevezi - Krisztiánkát, aki a következőképpen küldte el a búsba féltékenykedő (ex?)csaját:

Berki Krisztián: "Addig kellesz, amíg jó vagy"http://www.life.hu/sztarszerzok/20140119-szily-nora-interju-berki-krisztiannal-az-edes-elet-szereplojevel.htmlBerki Krisztián: "Úgy tűnik, hogy magamnak nem tudok soha megfelelni"http://www.life.hu/life/galeria/20140119-szily-nora-sztarszerzonk-berki-krisztiannal.htmlSzalontai Szilvi nem hajt Berkirehttp://www.life.hu/szeress/20131221-a-tv2-edes-eleteben-lathato-szalontai-szilvi-modell-nem-akarja-elcsabitani-berki-krisztiant-hodi.htmlBerki Pamelája nagyobb mellekre vágyikhttp://www.life.hu/szepulj/20140115-pamela-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarjanak-kedvese-a-szules-utan-mellnagyobbito-mutetet-szeretne.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.