David Beckham luxus biztonsági berendezés beléptetőrendszer otthon millió London ujjlenyomat-olvasó szépségszalon Victoria Beckham lakás Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúcstechnológiájú biztonsági rendszer, pánikszoba, szépségszalon és mozgólépcső – ez csak néhány dolog a Beckham család új, londoni otthonából.

Új otthonba költözik a Beckham család. A divattervezővé előlépett Victoria és exfocista férje, David 31,5 millió fontért vásárolták meg a londoni ingatlant, amelyet 60 darab kamera figyel éjjel-nappal.

Forrás: AFP

A beléptető rendszer sem elhanyagolható, a hírek szerint a kaputelefonhoz ujjlenyomat-leolvasó is tartozik. A négy gyermek természetesen külön kis lakosztályokat kapott, méregdrága Damian Hirst festményekkel és hatalmas gardróbokkal. A luxuskonyha kialakításában Gordon Ramsay segített személyesen a sztárpárnak, akinek javaslatára egy desszertrésszel és egy 50 fő befogadására alkalmas szobával bővült a családi fészek.

Nem kapott kitüntetést David Beckhamhttp://www.life.hu/szorakozz/20131231-ii-erzsebet-brit-kiralyno-ujevi-kituntetetteinek-listajat-nyilvanossagra-hoztak-nem-szerepel-rajta.htmlRémálommá vált Beckhamék nyaralásahttp://www.life.hu/szorakozz/20131230-david-es-victoria-beckham-maldiv-szigeteki-nyaralasat-egy-halott-es-egy-robbantas-zavarta-meg.htmlLady Gagáért rajong a tündéri Beckham lányhttp://www.life.hu/szorakozz/20131210-harper-seven-david-es-victoria-beckham-lanya-nagy-rajongoja-lady-gaga-amerikai-enekesnonek.htmlCímlapon romantikáznak Beckhamékhttp://www.life.hu/szeress/20131130-a-parizsi-vogue-cimlapjan-victoria-beckham-es-david-beckham-szerelmesen-romantikazik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.