Lányára emlékeztető tetoválást csináltatott Robbie Williams

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Darren -
Robbie Williams kislány Teddy tetoválás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy bűbájos mackót varratott magára a 39 éves énekes, amelyet lánya, Teddy ihletett.

Megvillantotta legújabb tetoválását Robbie Williams. Az énekes, akinek kislánya 2012 szeptemberében látta meg a napvilágot, egy mackót varratott a bal karjára, hasán egy T betűvel.

Robbie Williams és kislánya, Teddy Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Darren

A rajzot Theodora Rose beceneve, Teddy ihlette – a bűbájos tetoválást ide kattintva nézheted meg. Robbie, akinek nemrég jelent meg a stúdióalbuma, a hírek szerint élvezi a szülői szerepet, és nagyon szeretne még több csöppség édesapja lenni.

Woody Allen megerőszakolta nevelt lányát?http://www.life.hu/news/20140203-woody-allen-filmrendezo-cafolja-hogy-nemi-eroszakot-kovetett-el-nevelt-lanya-dylan-farrow-ellen.htmlA rendező nevelt lánya, Dylan Farrow nyílt levélben vallott Allen erőszakoskodásáról, aki tagadja, hogy ilyet tett.News--Csúnyát bakizott a BBChttp://www.life.hu/news/20140203-a-brit-bbc-televizios-csatorna-a-lo-eve-helyett-kurvak-evet-koszontotte-elo-adasban.htmlA tévécsatorna szerint pénteken nem a ló, hanem a kurvák éve vette kezdetét.NewsOrigoBongyori baba volt Beyoncéhttp://www.life.hu/csalad/20140131-beyonce-enekesno-cuki-gyerekkori-fotot-posztolt-instagram-oldalara.htmlA világsztár egy cuki gyerekkori fotót pakolt fel az internetre. Mi elolvadtunk tőle!CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.