Berki Krisztiánt csak a lánya érdekli

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hódi Pamela szerelem féltékenység veszekedés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián úgy tűnik, sztoikus nyugalommal tűri, hogy kedvese összecsomagolt és vitte kislányukat is. Idegeskedés és dráma nélkül vette tudomásul Pamela újabb döntését.

Egy leleplező, kínos, Krisztiánt és egy másik nőt ábrázoló fotó miatt távozott Pamela, és arra sem adott lehetőséget párjának, hogy esetleg megmagyarázza mit keresett az idegen hölgy társaságában. Úgy tűnik a legtöbb konfliktust a féltékenység szüli a kapcsolatukban, és egyikük sem találja a jó megoldást ezek feloldására.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Krisztián mindenesetre biztos abban, hogy kislánya jó helyen van a párjánál, és számára ebben a helyzetben csak ez számít.
"Tudtam, hogy ő az a nő, akitől gyermeket szeretnék, mert bármi történik kettőnk között, nála jó helyen lesz a pici. Ő úgy neveli, ahogy kell"- mondta el a volt Fradi-vezér a Borsnak.

Álomszép kislánya született Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/csalad/20140204-berki-krisztian-tornasz-olimpikon-kislanya-lia-megszuletett.htmlTornász olimpikonunk csodaszép kislánya, Lia január végén született meg. Gratulálunk a kis családnak!CsaládOrigoÚj tetoválást csináltatott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20131126-berki-krisztian-magara-tetovaltatta-kislanya-natasa-zselyke-monogramjat.htmlA valóságshow-szereplő ezúttal olyan tetoválással lett gazdagabb, amit soha nem kell eltávolíttatnia magáról. CsaládElolvadt kislányától Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20131104-berki-krisztian-sportolo-bevallotta-mit-erzett-amikor-eloszor-kislanyat-a.htmlA macsó apuka bevallotta, katartikus élménye volt, amikor újszülött gyermekét először a karjába foghatta.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.