Így ünnepli a Valentin-napot Katalin hercegnő

Forrás: NORTHFOTO/©2014 Andrew Parsons / i-Images/Andrew Parsons / I-Images -
megnyitó Katalin hercegnő Valentin-nap művészetterápia diák Valentin-nap 2015 jótékonykodás viselkedészavar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy középiskola művészetterápiás programjának megnyitóján tölti a szerelmesek ünnepét Vilmos herceg felesége.

Jótékonykodással tölti a Valentin-napot Katalin hercegnő. Cambridge hercegnője is ott lesz a northolti középiskola The Art Room nevű program megnyitóján, amely az érzelmi válsággal és viselkedési zavarokkal küzdő diákokat segíti a művészeten keresztül.

Forrás: NORTHFOTO/©2014 Andrew Parsons / i-Images/Andrew Parsons / I-Images

Katalin hercegnőnek ez idén a második hivatalos eseménye: karib-tengeri luxusnyaralása óta legutóbb a National Portait Gallery gálaestjén tette tiszteletét Erzsébet királynő csodaszép gyémánt nyakékében.

A királynő nyakláncában tündökölt Katalinhttp://www.life.hu/trend/20140212-katalin-hercegno-ii-erzsebet-nyaklancaban-erkezett-a-national-portrait-gallery-portrait-gala.htmlA nyaralásáról frissen hazaérkezett hercegnő pompásan nézett ki a National Portrait Gallery gáláján. Trend--Erzsébet miatt átalakítják Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/trend/20140204-katalin-cambridge-hercegnojenek-ruhatara-megvaltozik-ii-erzsebet-brit-kiralyno-parancsara.htmlA brit királynő utasítására jelentős változások történnek Cambridge hercegnőjének ruhatárában.Trend--Édes gyerekkori videó Katalinrólhttp://www.life.hu/bulvar/20140128-katalin-cambridge-hercegnoje-11-evesen-eliza-doolittle-t-jatszotta-a-my-fair-lady-bol-egy-iskolai.htmlCambridge hercegnőjéről egy cuki felvétel került elő, amelyen a 11 éves Katalin színészi képességeit is megcsodálhatjuk.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.