Piknikkel ünnepelte kisfia születésnapját a kéz és láb nélküli férfi

Forrás: Facebook/Nick Vujicic -
Nick Vujicic motiváció torta kéz és láb nélküli zsúr születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nick Vujicic és családja egy fergeteges hangulatú születésnapi bulit tartott a gyerkőc tiszteletére. Volt lufi, játék, sőt még tortában fetrengés is.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a kéz és láb nélküli férfi kisfia, Kiyoshi 2013 februárjában jött a világra. A pici egészséges és már egyéves. A jeles alkalomból a büszke apuka egy szuper kis szülinapi zsúrt rendezett. A fotó – és persze a gyerkőc - kedvéért még a tortába is belefeküdt. A Facebookra feltöltött fotó alapján remek volt a hangulat!

Forrás: Facebook/Nick Vujicic

Jó rájuk nézni, milyen boldogok, együtt örülnek, ünnepelnek. Pedig Nick Vujicic élete nem egyszerű: 1982-ben kéz és láb nélkül született, de ma ő ad erőt sok embernek motivációs előadásaival. Lehet róla példát venni!

Bántalmazott nőknek segít Vajna Tímeahttp://www.life.hu/csalad/20140214-vajna-timea-andy-vajna-felesege-is-csatlakozott-az-egymilliard-no-ebredese-nevu-kampanyhoz.htmlAndy Vajna felesége is részt vesz a One Billion Rising nevű pénteki eseményen, amely az asszonyok és gyerekek terrorizálása ellen emeli fel a hangját. Timi annak idején a saját bőrén tapasztalta, milyen áldozatnak lenni, akkor Jaksity Kata nyújtott neki segítő kezet. CsaládOrigoNánási Mici és Pityu elbűvölő barátságahttp://www.life.hu/csalad/20140213-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-mici-pityu-vizsla-fulebe-csimpaszkodik.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál szépen cseperedő kislánya új játszópartnert talált magának a család négylábú kedvence, Pityu vizsla személyében. Tündéri fotó kettejük barátságáról.CsaládOrigoIgazi kis szépségkirálynő Laky Zsuzsi babájahttp://www.life.hu/csalad/20140212-dietz-laky-zsuzsi-a-2003-as-miss-europa-szepsegverseny-gyoztesenek-ujszulott-kislanya-lujza.htmlA 2003-as Miss Európa mindössze 7 napos újszülöttjéről tüneményes fotók készültek.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.