Katalin hercegnő szülő tanács Vilmos herceg internet tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercege és hercegnője bevallottan hatalmas rajongói a Netmums nevű angol szülői oldalnak.

A Netmums rengeteg hasznos szülői tanáccsal látja el olvasóit, így a hercegi pár sem szégyell róla tippeket lesni hét hónapos fiacskájuk, György herceg gondozásához és neveléséhez. Sőt mi több, Vilmos herceg a portál három üzletasszonyát, Siobhan Freegardot, Cathy Courtöt és Sally Russellt március 3-án OBE kitüntetéssel (magyarul Brit Birodalom Rendje) jutalmazta.

Forrás: AFP

A hölgyeket teljesen megdöbbentette a rendkívül megtisztelő gesztus. A 46 éves Sally így nyilatkozott: „Úgy érzem, mintha ők is egyszerű, hétköznapi szülők lennének, akik a Google segítségével próbálnak választ kapni kérdéseikre (például a szoptatással kapcsolatban), csakúgy, mint bármelyikünk." Eddig is imádtuk az évek óta boldogságtól ragyogó, gyönyörű párt és szintén csodaszép kisfiukat, ezek után pedig még inkább belopták magukat a szívünkbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.