Sztárok, akik sokat költenek a biztonságukra

Forrás: AFP/Getty Images/Win Mcnamee -
Sarka Kata biztonság Angelina Jolie Beyoncé Microsoft Hajdú Péter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pénzvilágot zsinóron mozgató szakemberek, híres világsztárok nem hiába költenek dollármilliókat a biztonságukra. Ezeknél az embereknél ugyanis nem ritka, hogy megpróbálnak betörni a villáikba, éppen ezért a legmodernebb technológiákat – ujjlenyomat-olvasókat, kamera- és riasztórendszereket, pánikszobákat és páncélozott autókat - vetnek be. Íme, azok az ismert emberek, akik az elmúlt évben a legtöbbet költötték a biztonságukra.

5. Hajdú Péter és Sarka Kata - a műsorvezető és modell felesége

Mivel egyszer már betörtek a Hajdú-Sarka álomházba, a pár úgy gondolta, szükségük lesz néhány biztonsági őrre. De nem csak ez az egyetlen óvintézkedés, amit megtettek annak érdekében, hogy ők és gyerekeik biztonságban éljenek az otthonukban. A luxusházban a betörés után számos kamera és az itthon elérhető legmodernebb biztonsági rendszer kapott helyet.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

4. David és Victoria Beckham - a világhírű futballista és felesége

Új otthonba költözik a Beckham család. A divattervezővé előlépett Victoria és exfocista férje, David 31,5 millió fontért vásárolták meg a londoni ingatlant, amelyet 60 darab kamera figyel éjjel-nappal. A ház további biztonsági rendszereiről már korábban is írtunk - ide kattintva olvashatod el.

Forrás: AFP/Getty Images/Alberto E. Rodriguez

3. Bill Gates – a Microsoft alapítója

Mr. Gates sem fukarkodik akkor, amikor a biztonságáról van szó. A világ egyik leggazdagabb embere 150 millió dollárt költött nemrégiben háza biztonsági rendszerének modernizálásra, és amióta 1999-ben egy nyilvános szereplése közben egy tortát is hozzávágtak, a testőrei számát is megduplázta – szinte egy egész hadsereg őrzi a személyes biztonságát, amikor útnak indul, különösen akkor, ha egy fejlődő országban teszi mindezt.

Forrás: AFP/Mehdi Taamallah

2. Angelina Jolie és Brad Pitt – filmsztárok

A házaspár nem véletlenül költ sokat házuk és személyes biztonságuk érdekében: többször váltak már zaklatók célpontjaivá. Éppen ezért a házat vezető személyzetet is különös gonddal választották ki, akiket ujjlenyomat-leolvasó rendszer enged be nap mint nap a házba. Testőreiket pedig Anglia leghíresebb elit katonái közül választották ki.

Forrás: AFP

1. Larry Ellison – az Oracle vezérigazgatója

Az Oracle vezérigazgatójára a cég 1 millió 700 ezer dollárt költött az elmúlt évben – ezt is csak a személyi biztonságára: egy kisebb hadsereg veszi őt körül minden egyes alkalommal, amikor nyilvánosság elé áll. De Larry Ellison saját költségén nemrégiben a háza biztonságát is megerősítette – az egyik legmodernebb és legfejlettebb biztonsági rendszer védi az életét és a vagyonát az otthonában.

Forrás: AFP/Josh Edelson

Angelina Jolie tudja, hogyan kell pasit fogni!http://www.life.hu/szorakozz/20140114-angelina-jolie-amerikai-szineszno-szemelyi-edzoje-luke-hines.htmlMegint örökbe fogadna Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/anyaskodj/20140115-angelina-jolie-amerikai-szineszno-es-brad-pitt-amerikai-szinesz-etiopiabol-fogadna-orokbe-egy.htmlHúsz éve Bill Gates a leggazdagabb amerikaihttp://www.life.hu/legykepben/20130916-a-forbes-magazin-listaja-szerint-bill-gates-a-leggazdagabb-amerikai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.