Lemaradtak a szülők György herceg első mászásáról

Forrás: AFP/John Stillwell -
mászás Katalin hercegnő kisbaba Vilmos herceg lépés György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem láthatták szülei a kis trónörökös első pár méterét, amelyeket magától tett meg.

Se Katalin hercegnő, se Vilmos herceg nem volt jelen fiuk, György herceg első mászásánál. A hercegi pár ugyanis épp romantikus luxusvakációját töltötte a Maldív-szigeteken.

Forrás: AFP/John Stillwell

A hírek szerint a nyolchónapos trónörökösre épp a Middleton szülők vigyáztak, amikor négykézláb mászni kezdett. Lesz ám dolga ausztráliai útjuk alatt a szülőknek és az újdonsült dadusnak, hiszen így még jobban oda kell majd figyelniük a kúszó-mászó apróságra.

Álomfinom süti kalóriák nélkül - ez aztán a könnyű élvezet!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140326-hogyan-legyek-jo-no-alomfinom-suti-kaloriak-nelkul-ez-aztan-a-konnyu-elvezet.htmlKipróbáltam egy szuper receptet, és akkora sikert aratott, hogy muszáj veletek is megosztanom!Hogyan legyek jó nőOrigoÖltözz úgy, mint egy sztár: Jessica Albahttp://www.life.hu/trend/20140325-oltozz-ugy-mint-egy-sztar-jessica-alba.htmlSzívesen viselnél hasonló ruhákat, mint a kedvenc sztárod? A Life.hu sorozatában megmutatjuk nektek, hogyan öltözhettek úgy, mint az igazi hírességek, és hol szerezhetitek be a hasonló ruhadarabokat kedvezőbb áron.TrendOrigoHa minden kívánság szó szerint teljesülne: gombával töltött paradicsomhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20140326-unokaink-is-fozni-fogjak-gombaval-toltott-paradicsom.htmlAz UFF (Unokáink is Főzni Fogják) egy trendi, videós gasztroblog. Két cuki feleség (Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró) bebizonyítja, hogy a mai lányok is tudnak főzni, sőt! Bármit is találnak az akár félig üres hűtőben, azt jól megfőzik. És ahogy a férjek, Pély Barna és Péterfi Attila (B the First) elégedetten nyalogatják az ujjaikat a finom falatok után, úgy ti is bárkit megfőzhettek a könnyen elkészíthető fogásokkal, ha követitek a videót és a cikkhez kapcsolódó receptet a Life.hu-n.UFFOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.