Ördög Nóra megmutatta a pocakját

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
terhesség reflektor pocak Nánási Pál Ördög Nóra Szombat esti láz RTL Klub Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője a Reflektornak beszélt a babavárás örömeiről.

Ahogy a Life.hu elsőként beszámolt róla, Ördög Nóra a blogjában jelentette be a nagy hírt, hogy Mici után jön az újabb gyerkőc. A kismama már az ötödik hónapban van. Az RTL Klub Reflektor című műsorában azt mondta, csodaként éli meg, hogy hamarosan kétszeres anyuka lesz.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Kislánya ugyanis lombikprogrammal született meg, ezúttal azonban minden spontán történt. Barátnőjét kérte meg, hogy vegyen neki tesztet. „A legnagyobb döbbenet az volt, amikor megláttam a két csíkot" – mesélte Nóri, aki férjével, a Life.hu sztárszerzőjével, Nánási Pali fotóművésszel már tudja a pici nemét, de egyelőre nem szeretnék elárulni, hogy kisöccse vagy kishúga lesz-e Micinek.

Az biztos, hogy a hamarosan kétgyermekes anyuka gömbölyödő pocakját hétről hétre nyomon követhetjük majd a képernyőn, hiszen április 5-én startol a Szombat Esti Láz, amelyet Nóri vezet.
A teljes riportot Ördög Nórával itt nézhetitek meg:

Elhagyta családját L.L. Juniorhttp://www.life.hu/csalad/20140327-a-tv2-edes-elet-sztarja-ll-junior-elhagyta-csaladjat.htmlCsilla fétékenysége miatt már hónapokkal ezelőtt sem volt felhőtlen LL Juniorék kapcsolata, a zenész azonban most besokallt és elhagyta a családját. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huLemaradtak a szülők György herceg első mászásárólhttp://www.life.hu/csalad/20140327-vilmos-herceg-es-katalin-hercegno-lemaradt-gyorgy-herceg-elso-maszasarol.htmlNem láthatták szülei a kis trónörökös első pár méterét, amelyeket magától tett meg.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.