tányér baba design csecsemő ruha babakocsi hordozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ízlésünk már egész kicsi korunkban kialakul, és a körülöttünk lévő tárgyak nagyban befolyásolják azt. Éppen ezért nem mindegy, milyen dolgokkal vesszük körbe újszülött kisbabánkat. Íme, néhány olyan designtárgy, ami nemcsak praktikus és hasznos, de formatervezett is.

A gyermek fejlődése szempontjából a vizuális környezet is meghatározó, ezért fontos, hogy milyen tárgyak veszik körül. A legnevesebb tervezők emiatt a letisztult formavilágra törekednek; igyekeznek olyan összképet létrehozni, ahol a forma és a funkció szoros egységet alkot.

1. Kislányruha - 10 390 forint, Mamas & Papas; 2. Fiúpóló - 4300 forint, Mamas & Papas, 3. Gucci hordozószett - ár kérésre; 4. Bölcső - 250 000 forint, Büi Design, 5. Vicces tányérok - kb. 2500 forint, Peanut & Pip; 6. Karim Rashid Iamo Go cumisüveg - ár kérése, 7. Armadillo babakocsi - 74 990 forint, Mamas & Papas
Fogadj örökbe embriót!http://www.life.hu/csalad/20140327-fogadj-orokbe-embriot-az-embriofagyasztas-es-adomanyozas-reszletei.htmlAzoknak a pároknak, akiknek nem lehet természetes úton gyerekük, de szeretnének családot, a lombikbébiprogram nyújthat egyfajta segítséget. A nők petesejtjeinek leszívása és megtermékenyítése során létrejött embriókat beültetik a méhbe – de mivel a női szervezet gyakran több petesejtet is termel, akár több embrió is lefagyasztásra kerülhet. De vajon mi történik ezekkel az embriókkal később?Család--Így válassz babakocsit - tippek, trükkök, praktikákhttp://www.life.hu/csalad/20140313-igy-valassz-babakocsit-tippek-trukkok-praktikak.htmlA szín és az ár mellett még többféle szempontot is figyelembe kell venned, ha jól akarsz választani.CsaládOrigoA 7 leggyakoribb hiba, amit szülőként elkövethetünk – és el is követünkhttp://www.life.hu/csalad/20140304-a-7-leggyakoribb-hiba-amit-szulokent-elkovethetunk-es-el-is-kovetunk.htmlMinden gyerek más és más, mind külön személyiség, mindenkinek saját karaktere van. Ezt figyelembe véve kell kialakítanunk a saját nevelési módszereinket, hiszen minden gyerekhez más út vezet. Ám vannak olyan egyetemes buktatók, amiket szülőként gyakran elkövetünk. Íme, a leggyakoribbak.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.