Születés baba Fókusz Berettyóújfalu Guinness-rekord császármetszés szülés rekord RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A berettyóújfalui Frank családba megérkezett a 15. baba, a kis Rebeka, aki testvéreihez hasonlóan császármetszéssel jött világra.

Óriási a Frank család! Hihetetlen, de a napokban megszületett a 15. utód, akit szokás szerint virággal és énekszóval köszöntötték a testvérei. Rebekát, csakúgy mint az összes többi testvérét császármetszéssel sikerült világra segíteni. Az orvosok azt mondják, ez egyedülálló a világban. A szülészorvos szerint ez Guinness-rekord, soha nem találkozott még hasonló esettel a szakirodalomban. A tizenötszörös anyukával készült Fókusz-riportot itt megnézhetitek:

17 sztárbaba érkezik idénhttp://www.life.hu/csalad/20140403-bebibumm-a-sztarvilagban-17-kisbaba-szuletik-iden-koztuk-van-beres-alexandra-ordog-nora-caramel.htmlKülföldön és itthon is jó néhányszor fordulni fog a gólya idén, aki többek között Ördög Nóráékhoz, Hujber Feriékhez, Caramelékhez és Béres Alexandráékhoz is bekopogtat – hogy csak néhányat említsünk a nevek közül.Család--A legdivatosabb babaholmikhttp://www.life.hu/csalad/20140331-a-legdivatosabb-babaholmik.htmlAz ízlésünk már egész kicsi korunkban kialakul, és a körülöttünk lévő tárgyak nagyban befolyásolják azt. Éppen ezért nem mindegy, milyen dolgokkal vesszük körbe újszülött kisbabánkat. Íme, néhány olyan designtárgy, ami nemcsak praktikus és hasznos, de formatervezett is.CsaládOrigoFésűs Nelly babát várhttp://www.life.hu/csalad/20140403-fesus-nelli-szineszno-es-parja-vajto-lajos-babat-varnak.htmlVáratlanul érkezett, de annál jobban örül a gyermekáldásnak Fésűs Nelly és párja, Vajtó Lajos.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.