Ikrei születtek Qka MC-nek

Forrás: Qka MC -
ikrek Születés Animal Cannibals Qka Mc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár két kislány és két kisfiú édesapja Qka MC, az Animal Cannibals alapító tagja. 

"Egy gyereket terveztünk, de kettő lett belőle, és ez nem tréfa" – viccelődött a rapzenész. "A császármetszés miatt a feleségemnek többórás pihenésre van szüksége, addig én vigyázok a kicsikre, és máris szembesültem azzal, hogy két gyerekre nehezebb figyelni. Az egyik baba súlya valamivel három kiló alatt van, a másiké kicsivel fölötte, de azt már nem tudom, melyik volt a könnyebb"magyarázta Qka MC a Blikknek.

Forrás: Qka MC

Sági Szilárdék a lombikprogramban bíznakhttp://www.life.hu/csalad/20140409-a-supertv2-hal-a-tortan-gasztrokibice-sagi-szilard-es-parja-lombikbabat-terveznek-tobb-inszeminacion.htmlMivel évek óta tartó próbálkozásuk ellenére sem jött össze a baba, Sági Szilárd és kedvese úgy döntött, belevágnak a lombikprogramba.CsaládOrigoÉdes kislány volt Szabó Zsófihttp://www.life.hu/csalad/20140402-a-tv2-joban-rosszban-szereploje-szabo-zsofi-edesapjaval-a-szinesz-szabo-gyulaval-kozos-foton.htmlNagyon cuki fotót töltött fel a Facebookra Szabó Zsófi. A Jóban Rosszban színésznője múltja egy darabkájába enged betekintést. CsaládOrigoJárni tanul Micihttp://www.life.hu/csalad/20140401-ordog-nora-es-nanasi-pal-mici-kislanya-elindult.htmlAhogy korábban is, rendszeresen blogol Micivel megélt gyönyörű pillanatairól a második babájával várandós Ördög Nóra. CsaládOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.