Nánási Pál Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Nánási Pál kislányát ezúttal egy álomszép tónál fotózta le édesapja. 

A bűbájos fotót, melyen a kislány édesanyja karjaiban pihen, Nánási Pál tette ki az internetes oldalára - a cuki képért kattints ide.

Nánási Mici Forrás: nanasi.hu

A család nemrég meleg helyen nyaralt, a büszke édesapa a homokban mászó Micit is megmutatta az oldalán. Ördög Nóra, aki második csemetéjét várja, nemrég azt is elárulta, hány babát terveznek még férjével.

Ördög Nóráék megállnak két gyereknélhttp://www.life.hu/csalad/20140410-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-es-nanasi-pal-megallnak-ket-gyereknel.htmlA Szombat Esti Láz háziasszonya Micivel és a leendő második babával szeretne majd minél többet foglalkozni.Család--Amber Heard terhes?http://www.life.hu/csalad/20140410-terhes-amber-heard-szineszno-johnny-depp-menyasszonya.htmlA színésznő exbarátja állítja, Johnny Depp menyasszonya máris a színész gyermekét hordja a szíve alatt.Család--Gáspár Virággal nem lehet bírni?http://www.life.hu/csalad/20140410-gaspar-gyozo-es-felesege-bea-asszony-kamerak-elott-nevelte-fel-lanyait-evelint-es-viragot.htmlKamerák előtt nem lehet gyereket nevelni.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.