Megszületett Szécsi Zoltán harmadik babája

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
Szécsi Zoltán Születés olimpiai bajnok apaság vízilabda gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy öröm érte a Kaposvári VK háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóját, ugyanis megszületett harmadik gyermeke, Zénó.
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

3700 grammal és 54 centivel megszületett Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó harmadik gyermeke, Szécsi Zénó. A kismama és a kis Zénó is jó egészségnek örvend - adta hírül a KaposPont, ahol a cuki baba is megnézhető.

Ismét várandós Katalin hercegnő? http://www.life.hu/csalad/20140413-katalin-hercegno-babat-var-vilmos-herceg-szolta-el-magat.htmlHatalmas érdeklődés övezi Katalin, Vilmos és az egyre cukibb kicsi György herceg új zélandi utazását. A Daily Mail információi szerint azonban elképzelhető, hogy hamarosan bővül a család. Persze, ez egyelőre csak találgatás... Család--Ikrei születtek Qka MC-nekhttp://www.life.hu/csalad/20140410-az-animal-cannibals-tagjanak-qka-mc-nek-megszulettek-az-ikrei.htmlImmár két kislány és két kisfiú édesapja Qka MC, az Animal Cannibals alapító tagja. CsaládOrigoSági Szilárdék a lombikprogramban bíznakhttp://www.life.hu/csalad/20140409-a-supertv2-hal-a-tortan-gasztrokibice-sagi-szilard-es-parja-lombikbabat-terveznek-tobb-inszeminacion.htmlMivel évek óta tartó próbálkozásuk ellenére sem jött össze a baba, Sági Szilárd és kedvese úgy döntött, belevágnak a lombikprogramba.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.