Íme, az ország legkreatívabb tésztaművészei

alkotás művészet otthon család főzés kreatív tészta konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábban meghirdetett "Keressük az ország legkreatívabb tésztaművészét!" játékunkra számos izgalmas alkotás érkezett, amit ezúton is köszönünk! A száraz- és főtt tészták e különös felhasználási módja sokakat megihletett. 

A legjobb 10 alkotás közül maguk az olvasók dönthették el, mely alkotói vihetik el "Az ország legkreatívabb tésztaművészei" címet. Íme, a nyertesek!

Az olvasók szavazatai alapján az 1. helyezett Szuda Szabina helyes kis tésztasünije lett.

Az olvasók szavazatai alapján a 2. helyezett Kvicz Kinga grandiózus Eiffel-tornya lett.

A 3. helyezett pedig Elekesné Kertész Ibolya ötletes kártyavára lett.

Gratulálunk mindenkinek!

A nyeremények

Az első három helyezett egy-egy ajándékcsomaggal lesz gazdagabb, amelyek tartalma egy 9 részes Nest mérőedényszett, illetve egy-egy összecsukható Reisenthel bevásárlókosár teli Gyermelyi tésztaválogatással. Az ajándékcsomagok értéke 26 000 Ft/db.

A nagy tésztakörképhttp://www.life.hu/csalad/20140425-nemzetek-kulonleges-tesztai.htmlA száraztésztának manapság se szeri, se száma. Különleges formák, eltérő méretek, más-más elkészítési mód. Most rendet teszünk a fejekben: eláruljuk melyik tésztának mi a neve és milyen ételek elkészítéséhez ajánljuk őket. CsaládThinkstockA legfinomabb tésztaszószok – nem csak hétköznapokrahttp://www.life.hu/csalad/20140606-a-legfinomabb-gyorsan-elkeszitheto-tesztaszoszok-akar-hetkoznapokra-is.htmlA tészta az egyik legkreatívabb étel – amellett, hogy számos fajtája létezik, a rájuk kerülő szószoknak csak a képzelet szabhat határt. Ráadásul pillanatok alatt elkészül a legbonyolultabb kreáció is. Íme, a három legfinomabb tésztaszósz - nem csak hétköznapokra.Család--Döntsd el te, ki az ország legtehetségesebb tésztaművésze! Szavazz!http://www.life.hu/csalad/20140829-szavazas-a-keressuk-az-orszag-tesztamuveszet-palyazathoz.htmlKeressük az ország tésztaművészét elnevezésű játékunkra több százan küldték be száraz, gyúrt, főtt tésztából készült alkotásaikat a lelkes és kreatív hétköznapi művészek. A beküldött fotók közül kiválasztottunk tízet, és most rajtad a sor! Szavazz, és döntsd el te, ki legyen az ország tésztaművésze, aki az elismerés mellett értékes nyereményekkel is gazdagabb lesz.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.