Ballagási ajándéktippek - szerezz örömet!

ballagás szülő ajándék család érték gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg régebben azon fájhatott egy ballagó diák szüleinek a feje, hogy milyen virágból köttessenek csokrot, és nyakláncot vagy órát kapjon az iskolát sikeresen maga mögött hagyó gyerek, ma már inkább az a kérdés, hogy mennyi pénzt szánunk erre az eseményre. Íme, a manapság legtrendibb ballagási ajándékok, fiúknak, lányoknak vegyesen.  

A "régi szép időkben" még boldogok voltak a ballagó gyerekek, ha a virágcsokor mellé héliumos lufit is kaphattak. Ma már korántsem ez a helyzet, a legtöbb fiatal a borítékba rejtett ezreseknek örül vagy éppen valami olyasminek, amit ő maga a zsebpénzéből nehezen tud kigazdálkodni. A vágyak az évek során nagyra nőttek, de azért ha előre felkészülünk a kiadásokra, akkor nem okoz majd nehézséget egy nagyobb összeg kigazdálkodása.

Forrás: Thinkstock

A manapság ballagó fiúk és lányok mindennek örülnek, aminek később, az egyetemen, főiskolán hasznát veszik majd: így például egy okostelefon, egy tablet, egy laptop mindenképpen a toplistás ajándékok között szerepel. Egyre nagyobb divat egy kisebb lakás bérlése is, ezzel nemcsak a kedvére tehetünk a gyereknek, de segíthetjük őt az önnállósodásban, felnőtté válásban is. Ugyanilyen népszerű egy autóvezetői tanfolyam, vagy egy közös nyaralás lehetősége a barátokkal, de a fiatalok azért szerencsére kevesebbel is beérik: egy nyári fesztiválra szóló heti- vagy napijeggyel is biztosan elégedettek lesznek.

Ha anyagilag nem tudunk a fenti kívánalmaknak eleget tenni, vagy szigorú elveink vannak az ajándékozással kapcsolatban, a klasszikus meglepetések is tökéletesen beválnak - egy szép ékszernek, egy finom illatú parfümnek, egy divatos órának senki nem tud ellenállni. De ötletes megoldás lehet egy-egy vicces apróság is, ami emlékezteti a felnőtté váló lurkónkat arra, hogy örök gyereknek lenni jó!

A házasság káros az alakrahttp://www.life.hu/csalad/20140416-hazassag-utan-a-nok-tobbsege-meghizik.htmlA menyasszonyok átlagosan négy és fél kilót híznak az esküvő utáni fél évben, ráadásul azok, akik korábban diétáztak, azoknál lényegesen nagyobb súlygyarapodás figyelhető meg – állítják az ausztráliai Adelaide-ben lévő Flinders Egyetem szakértői. Család--Menő kütyük ajándékba, amiknek mindenki örülhttp://www.life.hu/csalad/20131211-a-legmenobb-karacsonyi-ajandekok-ezeknek-mindenki-orul.htmlIdén karácsonykor - legyen szó az erősebb vagy a gyengébb nem képviselőiről – a legmenőbb ajándéknak a különböző technikai kütyük – tabletek, számítógépek, laptopok – számítanak, ugyanakkor ez az ajándék okozza a legnagyobb fejtörést is - derült ki egy felmérésből. Nem mindenki tudja ugyanis pontosan, hogy milyen digitális ajándékkal tudna biztosan meglepetést okozni. Ebben a döntésben segít most a Life.hu.Család--5 szuper dizájnajándék 9000 forint alatthttp://www.life.hu/csalad/20131210-5-szuper-designajandek-9000-forint-alatt.htmlHa azt hallod, hogy dizájntárgy, rögtön csillagászati összegek jutnak eszedbe. Pedig attól még, hogy valami szép, ötletes és formatervezett, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs rá pénzed. Íme, 5 szuper dizájnajándék, amihez 9000 forint alatt juthatsz hozzá. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.