kiegészítő Milánó design kiállítás hét bútor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja zajlott Milánóban Európa, sőt a világ legnagyobb ipari és kulturális rendezvénye, a designhét. Itt mutatták be a legnagyobb bútortervezők, gyártók legújabb kollekcióikat a nagyközönségnek – ezzel határozva meg az idei trendeket. 

A milánói designhetet alapvetően két részre lehet osztani: az egyik Rho Fierán van, Salone Internazionale del Mobile, azaz Nemzetközi Bútorszalon néven fut. Itt a legnagyobb tervezők, gyártók hatalmas standokon mutatják meg az idei legszebb újdonságaikat. A legnagyobb üzletek itt köttetnek: szállodatulajdonosok, kereskedők legnagyobb merítőhelye ez az esemény. A rendezvény másik része, a Fuorisalone az egész városban jelen van – galériákban, köztereken, házak belső udvaraiban, kiállítótermekben.

/1404/Trend2014428161120

A Salone Internazionale del Mobilén hazánkat az IVANKA is képviselte egy látványos és népszerű installációval, a RAINHOUSE projekttel. Az esővízgyűjtő- és tisztító betonelem mint innovatív fejlesztés azt hirdeti, hogy a környezettudatosság a legkisebb háztartásokban és nagyobb építészeti rendszerekben is megvalósítható, ezért a designhéten a szakmai befektetők mellett a látogatók is kíváncsiak voltak az IVANKA rendszerére.

/1404/Trend2014428162314

A The Water of Life projekt célul tűzte ki, hogy az új esővízgyűjtő technológia globális méretekben is megváltoztassa az ivóvíz kezelését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.