Mészáros Antónia ATV babavárás élő adás várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ATV műsorvezetője, Mészáros Antónia elárulta a nézőknek, hogy kilenc hónapos terhes, ezért szülési szabadságra megy. 

A Szabad szemmel vasárnapi adásában jelentette be Mészáros Antónia, hogy egy ideig nem lesz képernyőn: "A Szabad szemmel egy hónappal hamarabb megy nyári szünetre, ennek pedig személyes oka van. Az asztal mögött annyira nem látszik, de babát várok. A kilencedik hónapban vagyok" - mondta Antónia.

Forrás: Facebook/Mészáros Antónia

Végre! Megmutatta gyermekét Kiss Tibihttp://www.life.hu/csalad/20140426-kiss-tibi-a-quimby-frontembere-a-tv2-propaganda-cimu-musoraban-megmutatta-kisfiat.htmlA TV2 Propaganda című műsorában Tilla ezúttal a Quimby frontemberével, Kiss Tibivel beszélgetett. A drogfüggés poklát megjárt zenész ezúttal kisfiát is megmutatta. Nos, egy szuperpasi gyerekkel - Tibi nálunk tíz pontot kapott. CsaládOrigoGyönyörű családi fotó Ördög Nóriékrólhttp://www.life.hu/csalad/20140426-nanasi-pal-gyonyoru-fotot-keszitett-a-varandos-ordog-norarol-es-micirol.htmlSztárszerzőnk, Nánási Pál fotóblogjában megkapó családi képet osztott meg. CsaládOrigoKevés időt tud feleségével tölteni Árpa Attilahttp://www.life.hu/csalad/20140424-arpa-attila-es-toman-szabina-hazassaga-valsagban-van-vagy-csak-nincs-idejuk-egymasra.htmlFelröppent a hír, hogy válságba került Árpa Attila és Tomán Szabina házassága. A rendező azonban állítja, kapcsolatukkal minden rendben van, csupán kevés idejük van egymásra.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.