Smink nélkül pózolt egyik ikerbabájával Elsa Pataky

Forrás: Instagram/Elsa Pataky -
anyaság színésznő kisfiú Chris Hemsworth Thor szülés Elsa Pataky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március végén születtek meg a szexi Chris Hemsworth és a magyar felmenőkkel rendelkező Elsa Pataky ikerbabái. A büszke anyuka most egy igazán szép képet posztolt magáról.

Ahogy azt a Life.hu is megírta, a pár ikerfiai a Sasha és a Tristan neveket kapták. Chris Hemsworth felesége a szülést közetően posztolt már képet gyermekeiről, ilyen intim fotót azonban még nem láthattunk a családtól.

Forrás: Instagram/Elsa Pataky

Egyetlen dolgot hiányolunk csak. Hogy nem tudjuk, a magyar-spanyol származású színésznő smink nélküli, meghitt fotóján melyik fiúcska van vele.

Hasfájós babák elixírje - babamasszázs Indiábólhttp://www.life.hu/csalad/20140424-hasfajos-babaknak-nyujt-segitseget-a-babamasszazs-indiabol.htmlSok család életét szomorítja meg a kisbabák hasfájása, pedig az esetek többségében egy természetes, ősi módszer, az indiai babamasszázs igen hatékony segítség tud lenni. Család--Így alszik kutyájával a kisfiúhttp://www.life.hu/csalad/20140430-igy-alszik-egyutt-theo-kutya-es-beau-ujabb-fotok.htmlBár egyszer már írtunk Beauról és Theóról, új képeik mellett nem tudunk szavak és olvadozások nélkül elmenni.CsaládOrigoZselykével ünnepeltek Berkiékhttp://www.life.hu/csalad/20140430-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarja-es-kedvese-pamela-kislanyukkal-gardonyban-toltott.htmlCuki kislányukkal ünnepelte megismerkedésük kétéves évfordulóját Berki Krisztián és kedvese, Pamela.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.