Két hétig titokban tartotta kislánya születését a színésznő

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
színésznő Kerry Washington születési idő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg más sztárok azonnal a világ tudtára adják - hol így, hol úgy -, hogy megszületett a gyerekük, még mindig vannak olyan sztárok, akik nem szeretnének több millió másik emberrek együtt örülni.

Kerry Washinton gömbölyödő pocakját az idei Golden Globe és Oscar-díjátadón is megmutatta, aztán eltűnt a nyilvánosság elől. Kislánya április 21-én látta meg a napvilágot, de a US Weekly csak május elején számolt be a hírről. Kerry Washington és Nnamdi Asomugha első gyermeke az Isabelle Amarachi Asomugha nevet kapta.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A szülők 2012 nyarán kezdtek együtt járni és 2013 júniusában házasodtak össze egy nagyon szűkkörű ceremónián. A színésznő állapota miatt a Scandal című sorozat harmadik évadát rövidebbre írták és 22 rész helyett csak 18-at forgattak, mert nem szerették volna a terhességet beleírni a forgatókönyvbe.

Ördög Nóra kismamaként is bevállaltahttp://www.life.hu/trend/20140411-rovid-kisfeketet-viselt-ordog-nora-a-szombat-esti-laz-2-adasaban.htmlA Szombat Esti Láz második adásában, amelynek felvételén a Life.hu is ott járt, Ördög Nóra rövid kisfeketét viselt. A műsor stylistja szerette volna megmutatni, egy kismama is lehet szexi - és a műsorvezetőnő tökéletes alany ehhez.TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huA magyar sztárok anya-lánya szelfivel köszöntötték az anyukájukathttp://www.life.hu/csalad/20140504-dukai-regina-es-edesanyja-kozos-foton.htmlVajon honnan örökölte Dukai Regina a szépségét? És Tatár Csilla? Vagy Sarka Kata? Az anyák napi anya-lánya szelfik után ez nem is lehet kérdés.Család--Megható videó az anyai szeretetrőlhttp://www.life.hu/csalad/20140428-video-keszult-az-anyai-szeretetrol-az-sos-egyik-gyermekfalu-neveloszulo-parosa-mesel-a-szulosegrol.htmlAnyák napja közeledtével világszerte minden gyerek meglepetéssel készül édesanyja számára, hiszen az év e napján tudja talán a leginkább meghálálni szeretetét, gondoskodását és figyelmét. Ám vannak olyan apróságok, akik valamiért nem tudnak édesanyjuk mellett felnőni, mégis áll mellettük olyasvalaki, akit orgonával köszönthetnek május első vasárnapján. Videó is készült róluk: ők a befogadó anyukák, akik gyermekfalvakban nevelik azokat a gyerekeket, akik nem élhetnek vér szerinti családjukkal.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.